Πρεμιέρα Master Chef 2: Χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση! Ποια ήταν η αλλαγή που καθήλωσε τους τηλεθεατές;

Πρεμιέρα Master Chef 2: Χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση! Ποια ήταν η αλλαγή που καθήλωσε τους τηλεθεατές;

Την προηγούμενη σεζόν το «Master Chef» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του STAR και μπορεί να μη σημείωσε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Κάπως έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει και με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, με την πρεμιέρα του να πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης! Διαβάστε παρακάτω...

Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στάθηκαν απέναντι από τους νέους διαγωνιζόμενους και έκριναν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές και τη γεύση.

Κατάφερε όμως ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού να καθηλώσει τους τηλεθεατές;

Δείτε ακόμη: Masterchef 2: Τα πάνω κάτω στην πρεμιέρα! Έξαλλοι οι κριτές με διαγωνιζόμενο: «Πάρε το πιάτο σου και φύγε» (Βίντεο)

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, η πρεμιέρα του MasterChef έκανε μέσο όρο 16,5% στο σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό. Κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο μέχρι και 26%, ποσοστό γεγονός που έστειλε το Star στην πρώτη θέση του πίνακα όταν προβαλλόταν το show.

Ο νέος κριτής του MastrChef όπως όλα δείχνουν, ο οποίος πήρε την θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου, με τον αιχμηρό του λόγο και την κριτική του κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, οι οποίοι καθηλώθηκαν στους καναπέδες τους, για αυτό κι εμείς στο Youweekly.gr ψάξαμε και σας βρήκαμε τα πάντα για την ζωή του! (MasterChef 2: Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Ο αυστηρός κριτής που πήρε την θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου...)