«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»: Νύχτα πάθους για τον Πέτρο και την Κατερίνα!

«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»: Νύχτα πάθους για τον Πέτρο και την Κατερίνα!

Ο Πέτρος ανακαλύπτοντας πως έχει πρεσβυωπία, αγχώνεται ότι μεγαλώνει και θέλει να προλάβει να ζήσει όσα δεν έχει ζήσει.

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ- Διαβάστε παρακάτω…

Την ίδια ώρα, η Κατερίνα παραμονεύει για να βρει την κατάλληλη ευκαιρία να τον διεκδικήσει. Αυτή δεν αργεί να έρθει και το πρώην ζευγάρι ζήσει μια νύχτα πάθους…

Μπορεί ο Πέτρος να επαναστάτησε και να εγκατέλειψε την καταπιεστική γυναίκα του, την Κατερίνα, αλλά εκείνη δεν αφήνει ούτε μια στιγμή να πάει χαμένη που να μην του κάνει τη ζωή δύσκολη και παράλληλα προσπαθεί να τον πείσει ότι έχει αλλάξει. Μάλιστα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, η Κατερίνα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να διεκδικήσει τον Πέτρο, αλλά πρέπει να ανταγωνιστεί τη «λίστα» του με πράγματα που θέλει να κάνει πριν γεράσει.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή μεταφέρεται στο Έψιλον! Έγινε το deal...

Η Κατερίνα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια της την περίφημη λίστα του Πέτρου και τη διαβάζει προσεκτικά ώστε να δει από πού θα ξεκινήσει. Σίγουρα η αποστολή της δεν είναι και η πιο εύκολη αλλά δεν είναι διατεθειμένη να χάσει για δεύτερη φορά τον Πέτρο κι έτσι δεν αργεί να ξεκινήσει τις μηχανορραφίες για να τον κάνει να γυρίσει κοντά της. Στη συνέχεια, η Κατερίνα εκμυστηρεύεται στη Βιολέτα όλα τα παραπάνω κι εκείνη σοκάρεται: «Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρω μέχρι πού είσαι ικανή να φτάσεις» και η Κατερίνα απαντά με το γνωστό της ύφος: «Α, πραγματικά δεν έχεις ιδέα…». Αν και η Βιολέτα προσπαθεί να αποτρέψει την Κατερίνα να εφαρμόσει το σχέδιό της, τελικά δέχεται να τη βοηθήσει ώστε να ηρεμήσει και αυτή και όλη η παρέα.

Η Κατερίνα αρχίζει να ετοιμάζει μόνη το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της και η Βιολέτα αναλαμβάνει να πείσει τους άντρες και κυρίως τον Πέτρο να παραβρεθούν. Η αποστολή της Βιολέτας στέφεται με απόλυτη επιτυχία αφού όλοι απαντούν θετικά και ειδικά ο Πέτρος που την «καίει» περισσότερο, ο οποίος όμως της διευκρινίζει: «Θα έρθω στο πάρτι αλλά μόνο για χάρη σου!».

Δείτε ακόμη: «Το Τατουάζ»: Η μεγάλη ανατροπή από την Άννα και η κατάρρευση του Άλεξ!

Το μεγάλο βράδυ φτάνει και όλα κυλούν ομαλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις -όπως η ανακοίνωση του Γρηγόρη ότι πρόκειται να παντρευτεί τη Μάρθα-, ενώ όταν αυτό τελειώνει και μένουν μόνοι τους η Κατερίνα και ο Πέτρος δεν αργούν να έρθουν πολύ κοντά. Το πρώην ζευγάρι καταλήγει να κοιμηθεί μαζί και να ζήσει μια νύχτα πάθους…

Το επόμενο πρωί, βέβαια, τίποτα δεν είναι το ίδιο! Και αυτό γιατί ο Πέτρος μαθαίνει για τις μηχανορραφίες της Κατερίνας με τα εισιτήρια για το Περού και δεν θέλει να την ξαναδεί μπροστά του! Βέβαια, ούτε αυτή τη φορά η Κατερίνα μένει με σταυρωμένα χέρια και θυμωμένη με τη στάση του, καρφώνει στη Δανάη πως κοιμήθηκαν μαζί!

Περισσότερα στο tv-24.gr...