Σεισμός στην Αττική: Τι απαντά o ΣΚΑΪ για την χθεσινή προβολή των πλάνων από τον σεισμό της Λέσβου;

Σεισμός στην Αττική: Τι απαντά o ΣΚΑΪ για την χθεσινή προβολή των πλάνων από τον σεισμό της Λέσβου;

Έντονες αντιδράσεις στα social media,προκάλεσε η επιλογή του σταθμού του Φαλήρου να προβάλει πλάνα από τον σεισμό της Λέσβου κατά την διάρκεια του έκτακτου δελτίου για τον σεισμό της Αττικής.

Ο ΣΚΑΙ, σήμερα με ανακοίνωση του παραδέχεται την αστοχία του, λέγοντας ότι «κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία».Διαβάστε παρακάτω...

Ολόκληρη η ανακοίνωση του σταθμού

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού.

Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: «Το Τατουάζ» ή «Anne» έκοψε το νήμα; Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Alpha...

Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από την «Παρθένα Ζωή»;

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, αλλά και την καλόπιστη κριτική και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.