Η προκλητική απάντηση της ΕΡΤ: "Καλύψαμε κανονικά το συλλαλητήριο!"

Η προκλητική απάντηση της ΕΡΤ:

Χαμός επικρατεί από χτες στο διαδίκτυο για τους λόγους που η ΕΡΤ και γενικότερα τα τηλεοπτικά κανάλια δεν κάλυψαν το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στην Θεσσαλονίκη!

Η ΕΡΤ πήρε θέση έστω και καθυστερημένα τονίζοντας πως τελικά... κάλυψε το συλλαλητήριο! Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΕΡΤ κάλυψε χθες και σήμερα ειδησεογραφικά το συλλαλητήριο, με εκτενή ρεπορτάζ που μετάδωσαν όλα τα δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές της, ακριβώς όπως γίνεται παγίως για την κάλυψη κάθε κινητοποίησης. Ο χρόνος που διατέθηκε από την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο θέμα ήταν σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που διέθεσαν τα ιδιωτικά κανάλια. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο».

Δείτε ακόμη: "Συνήθιζε να παίρνει το μπιτόνι και να..." - Σοκάρει η αποκάλυψη για την άτυχη 44χρονη στο Μεσολόγγι!

Και δεν ήταν μόνο αυτό... Οποιος χθες έμπαινε στο site της ΕΡΤ θα έβλεπε ότι στο συλλαλητήριο συμμετείχαν δεκάδες διαδηλωτές.

Δείτε ακόμη: Νέο βίντεο: Η Ειρήνη Λαγούδη λίγες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατό της και μήνυμα που έστειλε στην κάμερα!

Τι απάντησαν και γι αυτό; «Αυτό οφείλεται σε ένα – εμφανές για κάθε καλόπιστο – ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε σε λίγα λεπτά. Το ίδιο δε λάθος έκαναν πολλές επίσημες ιστοσελίδες ιδιωτικών μέσων, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την ίδια πηγή με την ΕΡΤ». «Παρότι βεβαίως η ΕΡΤ το διόρθωσε πρώτη, συγκεκριμένοι κύκλοι επιλέγουν για μια ακόμα φορά τη στοχοποίηση μόνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

Πηγή: athensmagazine.gr