Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Anne: Αυτή είναι η κούκλα πρωταγωνίστρια της σειράς είναι από… την Ελλάδα!

Anne: Αυτή είναι η κούκλα πρωταγωνίστρια της σειράς είναι από… την Ελλάδα!
TV24 22.01.2018 20:17

Καταφέρνει να κερδίζει το κοινό τόσο με την ερμηνεία όσο και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Την φετινή χρονιά ο ΑΝΤ1 προβάλλει την σειρά «Anne», η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Πρωταγωνίστριά της είναι η Κανσού Ντερέ, για την οποία λίγοι γνώριζαν πως έχει ελληνική καταγωγή!

Όπως αναφέρει το TV Star η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της από το modeling, ενώ αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας γνωστής μάρκας καλλυντικών. Η αγάπη της όμως για την υποκριτική πάντα υπήρχε μέσα της και έτσι πολύ σύντομα κατάφερε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Εζέλ» που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Τουρκία το 2006. Διαβάστε παρακάτω...

Επιπλέον μέσα από τους ρόλους της στον «Εζέλ», στον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή’ και φέτος στην «Αnne» κατάφερε να γίνει ιδιαιτέρου αγαπητή και στο ελληνικό κοινό το οποίο την έχει κατατάξει σε μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γειτονικής χώρας.

Δείτε ακόμη: "Αnne": Η μοίρα χτυπά αλύπητα την Ζεϊνέπ! Μετά την φυλακή θα πάθει και...

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, η λαμπερή πρωταγωνίστρια, γεννήθηκε στη Σμύρνη από γονείς ελληνικής καταγωγής και είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινουπολης. Η ίδια μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για την Ελλάδα, λέγονται ότι η γιαγιά της είναι Σμυρνιά με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να επισκέπτεται την χώρα μα§ και να βλέπει τους αρχαιολογικούς χώρους παίρνοντας πληροφορίες για την ιστορία μας. «Τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, γι αυτό και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την συγκεκριμένη χώρα», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

peoplegreece.com

Share