Αποκλειστικό! Τατουάζ: Πότε θα δούμε τον Ντάνο, αναλυτικά ο ρόλος του, με λεπτομέρειες και διαλόγους!

Αποκλειστικό! Τατουάζ: Πότε θα δούμε τον Ντάνο, αναλυτικά ο ρόλος του, με λεπτομέρειες και διαλόγους!

Από την Μαρία Μεταξητινού...

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός Ντάνος του «Survivor», μπαίνει στη σειρά του ALPHA «Το τατουάζ». Ο λόγος, ας μας επιτρέψουν, είναι προφανέστατος, γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν ηθοποιοί ή ότι κάποιος διέκρινε ένα τεράστιο ταλέντο στο πρόσωπό του. Ας όψεται ο ανταγωνισμός... Διαβάστε παρακάτω...

Σεναριακά τώρα, ο Ντάνος έκανε τα πρώτα του γυρίσματα την εβδομάδα που μας πέρασε στα Μετέωρα, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στη σειρά θα γίνει στο επεισόδιο 106, την Πέμπτη στις 8 Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμη: "Αnne": Επεισόδιο βόμβα! Νεκρή η Μελέκ! Απαρηγόρητη η Ζεϊνεπ

Ολη η ιστορία αρχίζει όταν ένας νέος και όμορφος άντρας φτάνει στα Μετέωρα. Πρόκειται για τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν επιχειρηματία από τον Βόλο, ο οποίος πηγαίνει στα Μετέωρα για να ψάξει και να νοικιάσει ένα μαγαζί και «πέφτει» πάνω στην Ολγα.

Η Ολγα έχει ήδη απομακρυνθεί από τον Σάκη, ο οποίος όμως, μην μπορώντας να ζήσει μακριά της, της ζητάει να συναντηθούν για να μιλήσουν. Ο Σάκης παραδέχεται πόσο πολύ την αγαπάει και ότι όλο αυτό τον καιρό υπέφερε μακριά της και η Ολγα ανταποκρίνεται σ’ αυτό. Ετσι το ζευγάρι ξανασμίγει και ζει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Δείτε ακόμη: Πρωινό VS Happy Day: Η Τσιμτσιλή "΄πάτησε" την Σκορδά στα νούμερα! Απίστευτη ανατροπή!

Ολα αυτά μέχρι να εμφανιστεί ο Στέφανος, ο οποίος μπαίνει στη ζωή της Ολγας ξαφνικά και την αναστατώνει. Η Ολγα γοητεύεται και η έλξη δείχνει να είναι αμοιβαία. Η ιστορία που θα ζήσουν θα είναι πολύ έντονη, καθώς η Ολγα πέραν του ότι θα τον ερωτευτεί τρελά και θα χάσει το μυαλό της, έχει επίσης έναν ακόμα καημό. Να κάνει δεύτερο παιδί για να έχει η Λήδα ένα αδελφάκι, κάτι που δεν μπορεί της δώσει ο Σάκης...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Το Survivor χτυπιέται αλύπητα από Τατουάζ, ΑΝΝΕ και Master Chef!

Αποκλειστική προδημοσίευση από το περιοδικό TV24...