Τηλεθέαση: Η Σπυροπούλου στο Survivor "ισοπέδωσε" τον ανταγωνισμό; Τι νούμερα έκαναν Master Chef και Anne...

Τηλεθέαση: Η Σπυροπούλου στο Survivor

Η αλήθεια είναι ότι οι επιτελείς του Survivor περίμεναν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαν μεσσίας προκειμένου να βγάλει από την δύσκολη θέση το ριάλιτι επιβίωσης που από τα 40άρια έφτασε να κάνει 29%.

Χθες λοιπόν είχαμε... την μεγαλοπρεπή είσοδο της Σπυροπούλου που συνοδεύτηκε από κυριολεκτική επανάσταση στα social media. το θέμα είναι όμως αν έφερε τα αναμενόμενα και πολυπόθητα νούμερα στον σταθμό του Φαλήρου!

Έχουμε και λέμε λοιπόν, το Survivor, ναι ανέβηκε.. και από 29.8% που ήταν την Τρίτη, χθες Τετάρτη έφτασε 33,5%. Η Σπυροπούλου τους έδωσε σχεδόν 5 μονάδες και αυτό ήταν μία ένεση στο πεσμένο ηθικό του Τούρκου παραγωγού. Ενός Τούρκου παραγωγού που χθες επιμελήθηκε μόνος του το μοντάζ όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr και παραλίγο να μην έχουμε επεισόδιο. (Survivor 2 - Έκτακτη είδηση: Τι συμβαίνει στο παιχνίδι; Γιατί δεν βλέπουμε νέο επεισόδιο;)

Όσο για τα αντίπαλα προγράμματα το Anne σημείωσε 18.5% στο γενικό σύνολο, το Master Chef το 17.3%, η Μορμούρα το 16.5% και καταποντίστηκε το "Κάτι χωρισμένα παλικάρια!" με 9.2 και η μεγάλη χαμένη της ημέρας είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το "Πάμε Πακέτο" που έφτασε μόλις το 17.5%.

Καλώς ή κακώς η Σπυροπούλου πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από την Βίκυ Χατζηβασιλείου!