«Anne»: Εξέλιξη βόμβα! Η Ζεϊνέπ θύμα απαγωγής!

«Anne»: Εξέλιξη βόμβα! Η Ζεϊνέπ θύμα απαγωγής!

Από τη ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στην «Anne» ο Τζενγκίζ φτάνει στα άκρα προκειμένου να πάρει εκδίκηση και απάγει τη Ζεϊνέπ. Ολοι αγωνιούν για την τύχη της κοπέλας, ενώ ο Σινάν κάνει τα πάντα για να μπορέσει να τη βρει και να τη σώσει. Ωστόσο, το τέλος του θα είναι τραγικό στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη Σουλέ που κινδυνεύει θανάσιμα! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά καρέ-καρέ τις δραματικές στιγμές. Διαβάστε παρακάτω…

Οσο η Ζεϊνέπ βρισκόταν σε κώμα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, ο Σινάν δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της. Της μιλούσε και της εξομολογούταν τον έρωτά του για εκείνη, ενώ της έδωσε και βέρα για να παντρευτούν. «Θα περιμένω όσο χρειαστεί μέχρι να ξυπνήσεις για να σε παντρευτώ», έλεγε. Μετά από αρκετούς μήνες αγωνίας η Ζεϊνέπ ανοίγει επιτέλους τα μάτια της και θυμήθηκε μέσα στον βαθύ ύπνο από το κώμα ότι ο Σινάν της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη τελικά δέχεται. Το ζευγάρι παντρεύεται (χωρίς βέβαια αυτό να φανεί στη σειρά, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι έγινε) και όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά. Ωστόσο, μεγάλο αγκάθι στην καρδιά της Ζεϊνέπ παραμένει ο υποτιθέμενος θάνατος της Μελέκ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει, παρόλο που κάνει προσπάθειες να υιοθετήσει παιδί με τον Σινάν. Ομως η μεγάλη αποκάλυψη δεν θα αργήσει να γίνει, όταν τυχαία η κοπέλα ανακαλύπτει πως η Μελέκ όχι μόνο ζει, αλλά όλο αυτό το ψέμα με το «θάνατό» της ήταν ένα σχέδιο της Τζαχιντέ και του Σινάν για να τις κρατήσουν μακριά τη μια με την άλλη.

Δείτε επίσης: «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»: Σήμερα 25/1 ο Χριστόφορος προσπαθεί να μάθει τα μυστικά του Ορφέα!



Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη και φεύγει από το σπίτι, ενώ προσπαθεί και πάλι να κερδίσει την καρδιά της Μελέκ, η οποία πιστεύει πως η δασκάλα της την εγκατέλειψε. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τζενγκίζ δεν λέει να ηρεμήσει αν δεν πάρει χρήματα, ενώ ένα περιστατικό στην εταιρεία του Σινάν (ο οποίος έχει παραιτηθεί από αστυνομικός) τον κάνει να θυμώσει ακόμα περισσότερο και να διψάει για μεγαλύτερη εκδίκηση. Ενα βράδυ πλησιάζει τη Ζεϊνέπ και της λέει ψέματα: «Η Σουλέ έχει σκοπό να φύγει με τη Μελέκ! Δεν μπορούμε όμως να μιλήσουμε εδώ, πάμε κάπου πιο ήσυχα». Η γυναίκα τον πιστεύει και τον ακολουθεί, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Αφού την υπνωτίζει, τη μεταφέρει σ’ έναν εγκαταλειμμένο χώρο και τη δένει χειροπόδαρα στην καρέκλα. Εκείνη ανοίγει τα μάτια της και αρχίζει να ουρλιάζει. Ο άντρας κάθεται ατάραχος απέναντί της και της λέει: «Δεν θα σε ακούσει κανένας». «Πόσα λεφτά θέλεις;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος γίνεται έξαλλος: «Τι σόι άνθρωποι είστε εσείς; Νομίζετε με τα λεφτά σας ότι μπορείτε να αγοράσετε και να κάνετε τα πάντα; Μου καταστρέψατε τη ζωή και θα τιμωρηθείτε γι’ αυτό κι εσύ και ο άντρας σου».

Δείτε επίσης: «Έλα στη θέση μου»: Το κόλπο της Μένης να «ρίξει» τον Λεωνίδα! Πετυχαίνει ή όχι;


Στο μεταξύ, η εξαφάνιση του Τζενγκίζ και της Ζεϊνέπ προκαλούν αγωνία αντίστοιχα στις οικογένειές τους. Ομως το μυαλό τους δεν πάει στο κακό, μέχρι που ο Τζενγκίζ τηλεφωνεί στον Σινάν: «Εχω τη γυναίκα σου! Θα πληρώσεις για όσα μου έκανες ένα-ένα». Ο Σινάν ενημερώνει την αστυνομία, ενώ παράλληλα και την οικογένεια της γυναίκας του. Ολοι αγωνιούν για το τι θα γίνει, ενώ η αστυνομία παίρνει τη Σουλέ για να δώσει κατάθεση. Αργότερα εκείνη συναντάει τον Σινάν: «Σας είπα να μείνετε μακριά μας και να μας αφήσετε κι εσείς τι κάνατε; Ακόμα μας ενοχλείται και τώρα έχετε μπλέξει και τον Τζενγκίζ». Παράλληλα, η Ζεϊνέπ προσπαθεί δύο φορές να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ κάποια παιδιά που παίζουν ακούνε τις φωνές της. Ο Τζενγκίζ αναγκάζεται να αλλάξει μέρος, ενώ φροντίζει να αφήσει σημείωμα στον Σινάν που φτάνει αργά στο παλιό σημείο.

«Περιμένω να σε βρει ο άντρας σου για να σε σκοτώσω μπροστά στα μάτια του», λέει ο Τζενγκίζ στη Ζεϊνέπ. Το βράδυ η Σουλέ του τηλεφωνεί: «Αφησέ τη να φύγει και θα το σκάσουμε όλοι μαζί να σωθούμε! Σε παρακαλώ μην κάνεις καμία τρέλα! Σε παρακαλώ, σκέψου μας». Ομως εκείνος είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι το τέρμα: «Σου αφήνω το γιο μου! Αντίο», της λέει και κλείνει το τηλέφωνο.

Περισσότερα στο tv24.gr