Ποιο...Survivor; Αυτό είναι το πρόγραμμα που ποντάρει ο ΣΚΑΙ πως θα τον «εκτοξεύσει»

Ποιο...Survivor; Αυτό είναι το πρόγραμμα που ποντάρει ο ΣΚΑΙ πως θα τον «εκτοξεύσει»

Μπορεί το Survivor να θυμίζει και φέτος αρκετά τον «τυφώνα» που παρέσυρε τα πάντα στο τηλεοπτικό του διάβα πέρυσι και σημείωσε ασύλληπτα ποσοστά τηλεθέασης, όμως οι υπεύθυνοι στο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύουν να περιοριστούν μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης που έχουν στα χέρια τους.

Αντιθέτως, οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου έχουν ήδη σκεφτεί πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν περαιτέρω τη δυναμική που τους χαρίζει απλόχερα το Survivor. διαβάστε παρακάτω...

δείτε επίσης: Survivor: Η μεγάλη αλλαγή που όλοι περιμέναμε «μαγειρεύεται» στον ΣΚΑΪ!

Έχουν καταλήξει, λοιπόν, στο ότι θα ποντάρουν αρκετά και στη μυθοπλασία, με ελληνικές σειρές που θ’ αρχίσουν να προβάλλονται στην prime time και που θα έχουν ως στόχο τη «διεύρυνση» του αριθμού των τηλεθεατών που βλέπουν ΣΚΑΪ.

Το αρχικό σχέδιο έλεγε πως η μυθοπλασία είναι κάτι που θα μπει από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, όμως έχοντας ήδη στα χέρια τους το Survivor, οι ιθύνοντες θέλουν να τραβήξουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Ένταση στην ομάδα των Διάσημων! Ο σκληρός στίβος μάχης και ο άσχημος τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι, φυσικά, και η προσέγγιση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος βλέπει θετικά την επιστροφή του στη συγγραφή σεναρίων για κάποια σειρά.