Άσχημη εξέλιξη στο "Anne": Πεθαίνει στον ύπνο της η... - Η πλοκή που δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

Άσχημη εξέλιξη στο

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TV24, που αποκλειστικά προδημοσιεύει το Youweekly.gr...

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι το μεγάλο φινάλε της τουρκικής σειράς του ANT1 «Anne» και το TV24 σας παρουσιάζει τις εξελίξεις πριν καν ακόμη παιχτούν στην τηλεόραση! Διαβάστε παρακάτω...

Απαγωγή, δολοφονίες, θάνατοι, αποκαλύψεις και δικαίωση, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Anne: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος! Απαγωγή, θάνατος, δικαίωση, δολοφονία!

Η Τζαχιντέ πεθαίνει στον ύπνο της!

Η Ντορού μαθαίνει τυχαία πως η Τζαχιντέ είναι βαριά άρρωστη. Μοιράζεται το νέο αυτό με την Γκαμζέ και τα δύο κορίτσια συμπαραστέκονται στη μητέρα τους. «Δεν υπάρχει λόγος να περνάς μόνη σου αυτό τον Γολγοθά. Είμαστε στο πλευρό σου ό,τι κι αν αποφασίσεις». Αργότερα ο Τζενγκίζ εισβάλει στο σπίτι και η Γκαμζέ τον πυροβολεί ελαφριά στο χέρι. Το βράδυ η Ζεϊνέπ νιώθει τύψεις και λέει στην Τζαχιντέ: «Εξαιτίας μου όλοι υποφέρουν. Ο άντρας μου πέθανε εξαιτίας μου, η αδελφή μου εξαιτίας μου παραλίγο να γινόταν δολοφόνος. Αλήθεια, έχεις μετανιώσει ποτέ που με πήρες από το ορφανοτροφείο;», και η Τζαχιντέ της απαντάει: «Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό που μπήκες στη ζωή μου. Ομορφαίνεις τα πάντα γύρω σου». Το επόμενο πρωί η Γκαμζέ βρίσκει παγωμένη στο κρεβάτι τη μητέρα της και αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο η Τζαχιντέ δεν τα καταφέρνει και η καρδιά της την προδίδει.

Η Μελέκ στο νοσοκομείο

Η Σουλέ πάει στην αγορά και η Μελέκ μένει μόνη της με τον Τζενγκίζ, ο οποίος της φωνάζει συνέχεια να μαζέψει τα πεταμένα πράγματα από το πάτωμα και να κάνει τον αδελφό της να σταματήσει να κλαίει. «Είσαι ασήμαντη, ένα σκουπίδι! Την παρακάλαγες λέγοντάς τη μητέρα (σ.σ. Ζεϊνέπ), αλλά εκείνη σε πέταξε έξω! Ξέρεις γιατί; Για τα χρήματα», λέει ο Τζενγκίζ και η Μελέκ για πρώτη φορά ξεσπάει εναντίον του και ουρλιάζει: «Αρκετά! Αρκετά! Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εγώ δεν δέχτηκα τη διαθήκη της γιαγιάς μου! Είχες βάλει στο μάτι αυτά τα χρήματα». Εκείνος εκνευρίζεται με όσα ακούει και την κυνηγάει στη σκάλα. Αργότερα η Σουλέ επιστρέφει στο σπίτι, βρίσκει το κορίτσι να κάθεται στα σκαλιά και ρωτάει να μάθει τι έγινε. Ο Τζενγκίζ της λέει πως έπεσε και φεύγει και η Μελέκ λιποθυμάει. Η Σουλέ μαζί με τη Ζεϊνέπ μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο και της κάνουν μια σειρά από εξετάσεις για να δουν ότι είναι όλα καλά. Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ αναρωτιούνται αν ο Τζενγκίζ το έκανε αυτό, ενώ η Σουλέ νιώθει τύψεις: «Είχες δίκιο, Ζεϊνέπ! Δεν τον ενδιαφέρω ούτε εγώ ούτε η Μελέκ. Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου τι θα έκανα;».