Τατουάζ: Ο σκοτεινός ρόλος του Στέφανου! Το τραγικό παρελθόν που θα προκαλέσει σοκ!

Τατουάζ: Ο σκοτεινός ρόλος του Στέφανου! Το τραγικό παρελθόν που θα προκαλέσει σοκ!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το TV24, που αποκλειστικό προδημοσιεύει τo Youweekly.gr...

O Aλέξανδρος έχει να αντιμετωπίσει πολλά θέματα, ειδικά αυτό με την Αννα, η οποία καθημερινά καταρρέει λόγω του θανάτου της Αμάντα, καθώς βλέπει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι και πάνω που σκέφτεται να πάει στο Λονδίνο να τη βρει, έρχονται τα πάνω-κάτω με τη σύλληψη του Αγγελου. Διαβάστε παρακάτω..

Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, ο Αλέξανδρος πηγαίνει στα Μετέωρα κι εκεί γίνεται ένας ακόμα καβγάς με τον Σάκη. Ο Αλέξανδρος τον κατηγορεί για άλλη μια φορά ότι ανάβει φωτιές και απαιτεί πλέον να μην ανακατεύεται στη διαπαιδαγώγηση της μικρής Λήδας.

Η παρουσία όμως του Στέφανου σε όλους γίνεται όλο και πιο έντονη. Ο ρόλος του περίεργος και το ότι κάτι θυμίζει στον Αλέξανδρο τον κάνει ακόμα και πιο σκοτεινό, τη στιγμή που ο ίδιος μέχρι χθες άγνωστος άντρας βασανίζεται έντονα από δυσάρεστες αναμνήσεις. Τι έχει συμβεί στη ζωή του και πώς συνδέεται με τον Αλέξανδρο και κατ’ επέκταση με την Αννα; Αυτό είναι κάτι που θα απαντηθεί σταδιακά στα αμέσως επόμενα επεισόδια. Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι το πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους από εκεί και πέρα σε σχέση με τον Στέφανο, καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ γίνεται μέλος αυτής της άτυπης οικογένειας.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αδιανόητο περιστατικό στα γυρίσματα του "Τατουάζ"! Εξαφανίστηκε ο Αγγελόπουλος και η παραγωγή τον βρήκε να...

Ετσι στα Μετέωρα, όπως θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, ο Στέφανος κάνει όλο και περισσότερο παρέα με την Ολγα και τον Σάκη, οι οποίοι ούτε καν μπορούν να υποψιαστούν το μεγάλο μυστικό που κρύβει, αφού η συμπεριφορά του δεν αφήνει περιθώρια για καμία υποψία. Η παρέα συνεχίζεται και ο Στέφανος γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας με τον Σάκη και την Ολγα, ενώ μετά από λίγο τους καλεί να τους κάνει το τραπέζι.

Εκεί ο Στέφανος δείχνει μια υπέρμετρη φιλική διάθεση η οποία μετατρέπεται σε ένα διακριτικό φλερτ προς την Ολγα, που η ίδια το αντιλαμβάνεται και με επίσης διακριτικό τρόπο δείχνει να ανταποκρίνεται. Τι θέλει ο Στέφανος από την Ολγα και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του; Πού εμπλέκεται ο Αλέξανδρος; Οπως θα δούμε, ο Στέφανος έχει πολύ δύσκολο και τραγικό παρελθόν και ένα οικογενειακό δράμα θα βγει στην επιφάνεια που θα συνταράξει και θα συμπαρασύρει πολλούς!