Anne: Η Σουλέ θα θυσιάσει τον ίδιο της τον εαυτό! Η εξέλιξη που ταράζει...

Anne: Η Σουλέ θα θυσιάσει τον ίδιο της τον εαυτό! Η εξέλιξη που ταράζει...

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικο TiVi Σίριαλ.

Η Γκοντζά Βουσλατερί υποδύεται τη Σουλέ στην πετυχημένη τουρκική σειρά του ANT1 «Anne». Η 31χρονη ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ αποκαλύπτει ποιο θα είναι το τέλος της στη σειρά. Διαβάστε παρακάτω...

Υποδύεσαι τη Σουλέ που είναι ένας έντονος χαρακτήρας στην τηλεόραση, αλλά και μισητός. Οταν είσαι έξω από το ρόλο, πώς τον βλέπεις;
«Η Σουλέ είναι ένα άτομο που δεν κάνει αυτοκριτική. Παίρνει την ενέργεια της ζωής μέσα από το σκοτάδι. Στην πραγματικότητα δεν είναι κακιά, αλλά νιώθει ισχυρή μέσα από έναν άντρα σαν τον Τζενγκίζ. Ηταν μεγάλη ευκαιρία για μένα να υποδυθώ μια τέτοια γυναίκα. Αρκετές φορές λέω “η Σουλέ δεν πρόκειται να το κάνει αυτό” και τελικά το κάνει. Εχω πάντα αγωνία να δω τι θα γίνει παρακάτω».

Δείτε ακόμη: Anne: Το μεγάλο φινάλε της Μελέκ! Που θα καταλήξει το κοριτσάκι;

Θα μπορέσει να δει ποτέ την αλήθεια όσον αφορά το χαρακτήρα του Τζενγκίζ;
«Προσπαθεί... Βλέπει ότι είναι κακός, αλλά συνεχώς τον δικαιολογεί γιατί τον αγαπάει! Κάποια στιγμή όμως θα κάνει την επανάστασή της».

Ο Τζενγκίζ πώς θα αντιδράσει;
«Ο Τζενγκίζ όπως πάντα δεν θα το δεχτεί, αλλά η Σουλέ εκεί είναι που θα κάνει κάτι και θα μπει ένα τέλος σε όλα!».

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Άννα καταρρέει! Η εξέλιξη που δεν περίμενε...

Πώς θα είναι το φινάλε της Σουλέ;
«Λυτρωτικό! Εχει κουραστεί πολύ από όλη αυτή την κόντρα με τη Ζεϊνέπ, από τους καβγάδες με τον Τζενγκίζ, από τη φτώχεια, από το γεγονός ότι η κόρη της τη μισεί. Στο τέλος θα θυσιάσει τον εαυτό της, αλλά θα νιώσει λύτρωση».

Τι σε δυσκόλεψε στο ρόλο της Σουλέ;
«Ως δράση και απόδοση με δυσκόλεψε, γιατί αυτό που εκπροσωπεί είναι ταυτόχρονα και ένα κομμάτι της κοινωνίας».

Υπήρξε στιγμή να μετάνιωσες που δέχτηκες να υποδυθείς τη Σουλέ;
«Από τη μια θέλουμε όλοι να πολεμήσουμε τη βία και από την άλλη δεν δεχόμαστε να μιλάμε γι’ αυτήν! Οχι, δεν μετάνιωσα, γιατί κάποιος πρέπει να προβάλει τέτοιους ρόλους και τέτοιες ιστορίες προς τα έξω ώστε να περνάει και το κοινωνικό μήνυμα».

Τι προετοιμασία έκανες για να μπορέσεις να αποδόσεις το ρόλο;
«Διάβασα εφημερίδες, κοινωνικές και ψυχολογικές έρευνες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση για μένα. Κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Στην Τουρκία το 90% των κοριτσιών τρώνε ξύλο από τις μητέρες τους! Και η σειρά μιλάει για την ιστορία παιδιών και μαμάδων που από τη μια δέχονται βία και από την άλλη συνεχίζουν να κρατάνε το χέρι των μαμάδων τους».

Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να βγεις από το ρόλο;
«Μετά από μια άσχημη σκηνή η αλήθεια είναι πως δεν βγαίνει εύκολα το χαμόγελο από μέσα μου. Το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι μου και να κοιμηθώ».