Survivor Panorama: Δεν θα κάνει Πάσχα στον Σκαι η Ντορέττα! Πότε θα κοπεί η εκπομπή! Αποκλειστικό!

Survivor Panorama: Δεν θα κάνει Πάσχα στον Σκαι η Ντορέττα! Πότε θα κοπεί η εκπομπή! Αποκλειστικό!

Η πληροφορία που μάθαμε στο Youweekly.gr δεν αφήνει δεύτερες σκέψεις.

«Η Ντορέττα Παπαδημητριου μετράει αντίστροφα πλέον στο κανάλι του Φαλήρου.Αν συνεχίσει αυτά τα νούμερα δεν θα κάνει Πάσχα στο κανάλι»! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό μας μεταφέρει στέλεχος του καναλιού που ξέρει πολλά και από ότι τον έχουμε τσεκάρει δεν πέφτει σχεδόν ποτέ έξω. Φυσικά δεν μείναμε μόνο στην είδηση... Των ρωτήσαμε το πως και γιατί του παρασκηνίου!

Εμείς τουλάχιστον στο youweekly.gr γνωρίζαμε ότι η Ντορέττα ήταν στοίχημα του καναλιού και από τα πρόσωπα που επένδυε ο Σκάι!

«Ισχύει η Ντορέττα Παπαδημητριου είναι εργάτης και καλή επαγγελματίας δουλεύει ακατάπαυστα και προσπαθεί αλλά... τα νούμερα δεν βοηθάνε. Δεν μπορεί το κανάλι να είναι πρώτο και η εκπομπή survivor πανόραμα να κάνει 10 και 11%»!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Καταστροφή για το DWTS τα χειρότερα νούμερα στην ιστορία του!Τι συνέβη...


Ρωτήσαμε τι πιστεύει πως φταίει για τα απογοητευτικά νούμερα...


«Πολλά...οι Τούρκοι δεν δίνουν υλικό το μοντάζ είναι κακό,οι πρωταγωνιστές μέσα στο survivor δεν βοηθάνε με τους χαρακτήρες τους και αυτοί που αποχωρούν δεν τα λένε...Το χειρότερο όμως στο survivor πανόραμα είναι το πάνελ. Εξαιρετικά λάθος οι επιλογές Βαλαβάνη-Βασσάλου! Το σκεπτικό ότι είναι ζευγάρι και θα τους βλέπει ο κόσμος δεν έπιασε. Επίσης είναι μύθος πως ό,τι πουλάει στα social media πουλάει και στην τηλεόραση» !

Για να δούμε λοιπόν αν η Ντορέττα θα ψήσει αρνί στο Φάληρο ή θα κάνει παρέα στην φίλη της Μαίρη Συνατσάκη. Θα δούμε....