Τηλεθέαση 14/3: Ποιες εκπομπές έφτασαν στον 7ο ουρανό και ποιες πήγαν στα τάρταρα! Μεγάλες εκπλήξεις...(Μέρος B)

Τηλεθέαση 14/3: Ποιες εκπομπές έφτασαν στον 7ο ουρανό και ποιες πήγαν στα τάρταρα! Μεγάλες εκπλήξεις...(Μέρος B)

Συνεχίζουμε την έρευνα μας για τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης από το Youweekly.gr με την έκπληξη του φετινού χειμώνα το κανάλι του star που πολλές φορές είναι τρίτο σε τηλεθέαση αφήνοντας πίσω του τον ΑΝΤ1.

Στη φωλιά των κούκου δυστυχώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ίσως από τα λίγα που δεν "τραβάνε" της φετινής σεζόν για το star. .

Χθες έκανε μόλις 8,6|% αντίθετα. το αλήθειες με την Ζήνα που έσπασε ταμεία στις χθεσινές τηλεθέασης και απογειώθηκε στο 19,6%. Ίσως το συγκεκριμένο νούμερο να είναι και ρεκόρ για φέτος. Το shopping star 14,6%, το τουρκικό ELIF σιγά-σιγά κερδίζει στους πίνακες τηλεθέασης και πάει στο 14%, ο τροχός της τύχης αξιοπρεπέστατο νούμερο 16,1% και ερχόμαστε στο βαρύ πυροβολικό του star για φέτος που δεν είναι άλλο από το MasterChef που απέναντι από το survivor κάνει το καταπληκτικό νούμερο 20,2%.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 14/3: Ποιες εκπομπές έφτασαν στον 7ο ουρανό και ποιες πήγαν στα τάρταρα! Μεγάλε εκπλήξεις...(Μέρος Α)

Συνεχίζουμε με τον ALPHA...
Το happy day της Σταματίνας Τσιμτσιλή χθες έκανε να τα καλύτερα νούμερα της φετινής σεζόν 18% μάλιστα σε τέταρτο έφτασε ακόμα και το 25%, το slam με την Τσολάκη χαμηλές επιδόσεις στο 12,7%, οικογενειακές ιστορίες δεν κάνουν αυτά που περίμεναν στο κανάλι και είναι στα 13,7% , Φερεντίνος με το deal ήρεμη δύναμη και σταθερός τα νούμερα του στο 17,3%, το έλα στη θέση μου έκανε τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι με 26,9%, η μουρμούρα 19,8%

Eρχόμαστε στο πάμε πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου που παίζει απέναντι από το survivor και το MasterChef η Βίκυ δίνει τεράστια μάχη και είναι μακριά από τα περσινά της νούμερα αλλά φαίνεται ότι έχει μέταλλο και τσαγανό
18,6% χθες στον πίνακα τηλεθέασης.

Και ολοκληρώνουμε με το κανάλι το Έψιλον! Το ξυπνάμε μαζί με το Χαριτάτο δεν πείθει και κάνει μόλις 6,8%,
η λαϊκή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το φτιάξε καφέ να στα πω με τις ιστορίες των καθημερινών ανθρώπων κάνει 10,5%, η Τατιάνα κάνει το καλύτερο νούμερο της ημέρας για το Έψιλον με 12,7%, ενώ το τσίρκο του Περρή μόλις 4,2%! Το φοβερό είναι ότι επανάληψη του μεταμεσονύχτια κάνει 5,1%.