Elif: Ο Σελίμ μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε! Όλα όσα θα δούμε σήμερα...

Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο...

Elif: Ο Σελίμ μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε! Όλα όσα θα δούμε σήμερα...

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ και θυμώνει όταν βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ζητάει εξηγήσεις από τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επεμβαίνει. Αισθάνεται συντετριμμένος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι αρραβωνιαστικός της Ζεϊνέπ.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της "Ελίφ" την Τετάρτη 25/4; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Αρντά βλέπει πόσο λυπημένος είναι ο φίλος του. Οταν η Πελίν ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού τώρα ο Σελίμ θα είναι δικός της. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη για ό,τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και λέει στον Σελίμ πως θα του εξηγήσει τα πάντα.

Δείτε ακόμη: Prime Time: Ανατροπές στην τηλεθέαση! Το Τατουάζ πέρασε το Survivor! Τι νούμερα σημείωσε το Master Chef;

Ο Ερκούτ δεν φεύγει από το καφέ και επιμένει να συνοδεύσει την Ζεϊνέπ στο σπίτι της, όταν τελειώσει τη δουλειά της. Εκείνη τον πηγαίνει κάπου αλλού γιατί δεν θέλει ο Ερκούτ να μάθει την πραγματική διεύθυνση της.

Ο Κενάν πρόκειται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία και είναι πολύ ευχαριστημένος. Μοιράζεται τη χαρά του με τον Σαντίκ και αργότερα ανακοινώνει στο οικογενειακό δείπνο πως οι μετοχές τους θα αυξήσουν την αξία τους με τα νέα δεδομένα. Ο Μελίχ πηγαίνει με τον δικηγόρο του στη συνάντηση με την Αρζού και παίρνει τον έλεγχο των μετοχών της.

Όταν η Αρζού μαθαίνει πως οι μετοχές θα αυξήσουν την αξία τους, γίνεται έξαλλη.

Ενώ η Μελέκ περιμένει τη Ζεϊνέπ για να φάνε, έρχεται ο μεσίτης για να βγάλει φωτογραφίες από το σπίτι για να τις ανεβάσει σε ένα site. Η Μελέκ του κάνει παρατήρηση επειδή ήρθε τόσο αργά το βράδυ.

Όταν η Μελέκ αναφέρει το περιστατικό στη Ζεϊνέπ, θυμώνει και εκείνη. Η Μελέκ πηγαίνει για ύπνο και η Ζεϊνέπ αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σελίμ για να του πει τα πάντα αλλά το τηλέφωνο του απαντάει η Πελίν…Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: