Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βόμβα στα media! Πασίγνωστος Έλληνας αναλαμβάνει διευθυντής στην εταιρεία του Acun Ilicali!

Ο λόγος για τον...

Βόμβα στα media! Πασίγνωστος Έλληνας αναλαμβάνει διευθυντής στην εταιρεία του Acun Ilicali!
TV24 08.05.2018 16:28

Ο Acun Ilicali μπήκε στην ζωή μας μέσα από το Survivor και κάθε του κίνηση αλλά και εκπομπή προκαλεί αντιδράσεις αλλά και τη αγάπη του κοινού!


Σήμερα, με ανακοίνωση της εταιρίας γνωστοποίησε την επόμενη κίνησή του που μας εντυπωσίασε αφού ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες στον χώρο των media! αναλαμβάνει χρέη διευθυντή στην στην εταιρεία του, Acun Medya! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα για Γκαμπριέλα - Δώρο! Οι απειλές και το κράξιμο για τα λεφτά!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στην Acun Medya Global, μια καινοτόμο επιχείρηση, με προοδευτικό τρόπο αντίληψης των media, η οποία φιλοδοξεί να εξαπλωθεί παγκοσμίως στον χώρο της τηλεόρασης, των αθλητικών, των ηλεκτρονικών μέσων και της ψυχαγωγίας», δηλώνει, στην ιστοσελίδα deadline, ο Γιώργος Λεβέντης και συνεχίζει: «η Τουρκία αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά σε εξαγωγή (τηλεοπτικού) περιεχομένου παγκοσμίως και είναι η Acun Medya βρίσκεται σε κομβικό σημείο εν μέσω αυτής της τάσης. Η εταιρία αποτελείται από έξυπνα στελέχη, με βαθιά γνώση των media με δυναμικούς παραγωγούς και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Acun αλλά και τον CEO της εταιρίας, Ebru Atasav για την ευκαιρία πoυ μου έδωσαν»!

Ο Γιώργος Λεβέντης ήταν για χρόνια διευθυντικό στέλεχος στον όμιλο ΑΝΤ1, ενώ υπήρξε και κριτής στο X Factor! Τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, με τελευταίο του πόστο εκείνο στην εταιρεία παραγωγής του Simon Cowell, Syco Entertainment όπου είχε επίσης υψηλή θέση!

Share