"Βόμβα" στο Τατουάζ! Τόνυ και Άννα παίρνουν διαζύγιο! Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TiVi Σίριαλ!

Η Αννα με τον Αλέξανδρο ζουν μια έντονη αντιπαράθεση την ώρα που ο Τόνυ κάνει στοχευμένες κινήσεις ώστε να βγει το διαζύγιό τους, αλλά και να απαλλαγεί μια και καλή από τους συνεχείς εκβιασμούς του «Στρατηγού» και, όπως δείχνουν τα πράγματα, τα καταφέρνει.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Επιστροφή βόμβα στην ελληνική τηλεόραση! Ξανά μαζί το πιο αγαπημένο δίδυμο...

Ο Αλέξανδρος θέλοντας να απομακρύνει για πάντα την Αννα από κοντά του, υποχρεώνει τη Μαρίνα να της μιλήσει και να της πει ότι πλέον ζουν μαζί. Η Μαρίνα το κάνει αλλά δεν αργεί να καταλάβει ότι ο Αλέξανδρος συνεχίζει να σκέφτεται την Αννα. Ετσι μόλις το συνειδητοποιεί του κάνει μια απίστευτη σκηνή θεωρώντας πως τη χρησιμοποίησε, ενώ κατά βάθος δεν έχει ξεπεράσει την Αννα. Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και ο Αλέξανδρος προσβάλει την Αννα για ακόμη μια φορά και τη φέρνει στα όριά της.

Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ μένει έκπληκτος όταν διαβάζει την επιστολή που του άφησε ο καπετάν Γεράσιμος Παυλάτος λίγο πριν πεθάνει. Αυτά που διαβάζει του αποκαλύπτουν αλήθειες που δεν είχε φανταστεί για τον πατέρα του, τη Μαργκώ, τον Ρίτσαρντ και το εμπόριο όπλων. Οι πληροφορίες είναι τόσο σοβαρές, που ούτε στην Τατιάνα δεν θα τολμήσει να εξομολογηθεί την αλήθεια, αλλά θα προσπαθήσει να διαχειριστεί μόνος του αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Στο μεταξύ, η Αννα με τον Αλεξ εξακολουθούν μέσα από μηνύματα να πληγώνουν ο ένας τον άλλο, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα συναισθήματά τους είναι ακόμα «ζωντανά», παρά τα χιλιάδες εμπόδια και τις αλήθειες που δεν ξέρει ο ένας για τον άλλον.

Δείτε ακόμη: Κόβεται η πιο αγαπημένη σειρά του Alpha!

Το σχέδιο του Τόνυ και το διαζύγιο

Κι ενώ αυτοί παλεύουν με ψέματα και εγωισμούς, ο Τόνυ και η Τατιάνα μετράνε αντίστροφα μέχρι το γάμο τους στα τέλη Ιουνίου, αλλά η απειλή του «Στρατηγού» δεν αφήνει τον Τόνυ να το χαρεί. Ετσι ο Τόνυ καθώς βλέπει ότι τα περιθώρια στενεύουν, καταστρώνει ένα σχέδιο και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Μαργκώ του δείχνει και την ευαίσθητη πλευρά της. Τελικά ως προς το ένα σκέλος ο Τόνυ τα καταφέρνει και το διαζύγιό του με την Αννα είναι γεγονός και επίσημο, όμως η απειλή του «Στρατηγού» παραμένει ίδια.

Δείτε ακόμη: Με νέο ριάλιτι χτυπά ο Alpha! Το show που θα σαρώσει σε τηλεθέαση! (Βίντεο)

Από την άλλη, η Αννα βγαίνει εκτός εαυτού με τη στάση του Αλεξ, ο οποίος σε ένα τεράστιο ξέσπασμα της λέει σκληρά πράγματα, που την ωθούν να τον χαστουκίσει!

Ο Τόνυ συνεχίζει το σχέδιό του και παρακολουθεί τη Μαργκώ με τον «Στρατηγό», όπου μαθαίνει επιτέλους τι λένε πίσω από την πλάτη του! Στη συνέχεια ο Τόνυ καταγράφει τις συνομιλίες των δυο τους και τα στοιχεία που έχει πλέον στα χέρια του αλλάζουν τη δυναμική στη σχέση με τη μάνα του, αλλά και την κατάσταση μέσα στην εταιρεία και θα καθορίσουν πια το μέλλον του τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.