Σε ρόλο παρουσιάστριας η Ελένη Φουρέιρα! Ποια εκπομπή αναλαμβάνει;

Το πρόγραμμα έκπληξη που έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα!

Σε ρόλο παρουσιάστριας η Ελένη Φουρέιρα! Ποια εκπομπή αναλαμβάνει;

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, επρόκειτο να προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πρωτότυπο σόου τραγουδιού La Banda, το οποίο αναζητά το απόλυτο ποπ συγκρότημα αλλά τελικά τα πλάνα τους άλλαξαν!

Ο σταθμός μάλιστα και η τότε Διευθύντρια Προγράμματος ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη είχαν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση! Διαβάστε παρακάτω...

«To La Banda, που είναι μια συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι πρώτα θα κρίνονται από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές. Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την «έγκρισή» τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Δείτε ακόμη: "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Οι καλεσμένοι και το αφιέρωμα που θα σπάσουν ρεκόρ τηλεθέασης!

Μέσα από μία πληθώρα εμφανίσεων τόσο ομαδικών ως group, όσο και ατομικών, οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στα όρια τους περνώντας από απαιτητικές δοκιμασίες! Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά! Όμως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη όπως όλοι γνωρίζουμε πήρε μεταγραφή στο Epsilon και μαζί της πήρε και το σόου! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα η Ελένη Φουρέιρα έχει δεχτεί πρόταση να το παρουσιάσει!