Ραγδαίες αλλαγές στον Alpha! Οι εκπομπές που πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και οι παρουσιαστές που μένουν εκτός!

Τα πλάνα του καναλιού για τη νέα σεζόν!

Ραγδαίες αλλαγές στον Alpha! Οι εκπομπές που πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και οι παρουσιαστές που μένουν εκτός!

Ο Alpha φέτος προτίμησε να επενδύσει στη μυθοπλασία χωρίς να επηρεαστεί από τη μόδα των τηλεριάλιτι, κερδίζοντας το στοίχημα και παραμένοντας στη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Οι σειρές της prime time βγήκαν αλώβητες από τον ανταγωνισμό και είναι οι πρώτες που πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. «Τατουάζ», «Το σόι σου» και «Ελα στη θέση μου» θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά από τον Σεπτέμβρη. Διαβάστε παρακάτω...

Παρ” όλο που η «Μουρμούρα» θα έριχνε αυλαία εφέτος, φαίνεται ότι τα επίμονα μηνύματα του κόσμου προς το κανάλι έδωσαν το εισιτήριο και για την επόμενη χρονιά στη σειρά, με τα τέσσερα ζευγάρια – πιθανότατα δεν θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο καστ – να ετοιμάζονται να… μουρμουρίσουν από Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το αληθινό της πρόσωπο, οι κακίες, η φαινομενική ευτυχία και ο πλούτος.


Κανονικά συνεχίζουν τη νέα τηλεοπτική χρονιά και οι υπάρχουσες εκπομπές – ενημερωτικές και ψυχαγωγικές – εκτός από τα τηλεπαιχνίδια «Νότα μία» και «Slam» τα οποία ολοκληρώνουν τον κύκλο τους σε λίγες ημέρες, αναφέρει το Βήμα. Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη φαίνεται να έδωσε τελικά τα χέρια με τη διοίκηση του καναλιού για να παραμείνει στα Studio Pro, ενώ η Ελεωνόρα Μελέτη φαίνεται ότι θα είναι η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού. Επίσης, για την επόμενη σεζόν το κανάλι «μαγειρεύει» τον διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Bake off Greece», για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό – τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

TAGS