Επιστρέφει το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης! Οι πρώτες πληροφορίες και το κανάλι που θα το προβάλλει!

Έγραψε ιστορία!

Επιστρέφει το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης! Οι πρώτες πληροφορίες και το κανάλι που θα το προβάλλει!

Αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του 2ου μισού της σεζόν και στις 12 Ιουλίου θα αποχαιρετίσει το κοινό του οπότε στον ΣΚΑΙ ψάχνουν να βρουν με τι θα αντικαταστήσουν το «Survivor»!


Συγκεκριμένα, μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις αρχές του ερχόμενου Οκτώβρη, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ρίξουν στην αρένα της τηλεθέασης, στην prime time, το καλοκαίρι, ένα ακόμη παιχνίδι δράσης που όλοι αγαπήσαμε! Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ελληνοκυπριακή παραγωγή, ενώ θα θυμίζει ιδιαίτερα το «Wipe Out» που έβγαινε από τη συχνότητα του ANT1!

Δείτε ακόμη: Μυστικός γάμος στη σόουμπιζ! Γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Επικρατέστερη ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 16η Ιουλίου, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παρουσίαση. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει το όνομα της Λάουρας Νάργες, η ξανθιά τηλεπερσόνα φαίνεται ότι οδεύει για το Epsilon με το κανάλι του Φαλήρου να αναζητά, αυτή την περίοδο, την οικοδέσποινα του νέου αυτού φορμάτ, αναφέρει το eparxies.gr!