Αποκλειστικό! Τατουάζ: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς!

Αποκλειστικό! Τατουάζ: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς!

Τρεις αγαπημένες ελληνικές σειρές φτάνουν στο τέλος τους και μία από αυτές είναι το Τατουάζ. Το Youweekly.gr πάντα από το περιοδικό TV24 θα σας αποκαλύψει όλες τις εξελίξεις! Οι δύο για φέτος και η τρίτη στο οριστικό της τέλος. Τα φινάλε τους ποικίλλουν, άλλα ευχάριστα και άλλα δραματικά. Αυτό όμως που είναι σίγουρο και κοινό και για τρεις σειρές, είναι το συναρπαστικό τους τους τέλος.

«Το τατουάζ»

ΦΟΒΟΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ

Συναρπαστικό είναι το φινάλε του «Τατουάζ». Μέσα από ένα πολύ δυνατό επεισόδιο που θα δούμε αυτήν την Πέμπτη, ανατρέπονται τα πάντα. Ο Τόνυ με την Τατιάνα ετοιμάζονται για το γάμο τους στο εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη στη Σκόπελο, με τον Νικόλα και τη Βέρα στο πλευρό τους που θα είναι και κουμπάροι τους. Η Μαργκώ το μαθαίνει τελευταία στιγμή, αλλά δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, καθώς ένα ένταλμα σύλληψης την οδηγεί στην αστυνομία και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης! Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon!

Ο «Στρατηγός», που ενεργεί αυτοβούλως πλέον, έχει δώσει εντολή «καθαρίστε» τους. Ενα καλά οργανωμένο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και κανείς δεν μπορεί να τους ειδοποιήσει γι’ αυτό που θα συμβεί, καθώς έχουν απενεργοποιήσει ακόμα και τα κινητά τους. Με μια κίνηση-αστραπή από αέρος με ελικόπτερο τους γαζώνουν στην κυριολεξία. Κι ενώ επικρατεί πανικός, όλοι τρέχουν να κρυφτούν για να γλιτώσουν από τις σφαίρες, όμως δεν θα σωθούν όλοι. Κάποιοι τραυματίζονται κι άλλοι ακόμα πιο βαριά.

Δείτε ακόμη: Στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού...

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς η Τόνια, η ψυχίατρος του Ορφέα, λύνοντας το γρίφο του «Γενάρη» αποκωδικοποιεί πλήρως τον ασθενή της. Θέλει να τον κάνει να πληρώσει, κάτι που θα δούμε αργότερα. Ο Ορφέας με την Ελένη είναι τα επόμενα θύματα. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν φτάσει στα όρια. Ο Ορφέας τα ξεπερνάει κυριολεκτικά και ετοιμάζεται να εκδικηθεί την ίδια του την γυναίκα, αυτήν που έλεγε και λέει ακόμα ότι αγαπάει.

Την εκδικείται για το θάνατο του παιδιού τους, για το χωρισμό τους και πιο πολύ γιατί πιστεύει ότι τον απατάει με τον Σίμο. Ετσι, κάνει ό,τι πιο τρελό έχει κάνει μέχρι τώρα. Αφού δένει την Ελένη, στη συνέχεια με το γνωστό στιλέτο κατακρεουργεί τον άτυχο Σίμο, ο οποίος είναι ο μόνος άντρας από τα θύματά του. Τέλος, για μια ακόμα φορά η Αννα θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα της βρόμικης υπόθεσης των όπλων. Ο Αλεξ πρωταγωνιστεί σ’ αυτήν την ιστορία, καθώς θα πρέπει να προστατεύσει την Αννα και να δώσει μια λύση ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του.