Τατουάζ: Έρωτας, μίσος και ανατροπές! Όσα θα δείτε την νέα σεζόν στη σειρά...

Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει...

Τατουάζ: Έρωτας, μίσος και ανατροπές! Όσα θα δείτε την νέα σεζόν στη σειρά...

Τον γνωρίσαμε κάποια χρόνια πριν, αλλά τον αγαπήσαμε σαν Ματθαίο στο «Μπρούσκο». Πρόσφατα μπήκε στο «Τατουάζ» και η εμφάνισή του αλλά και ο ρόλος του έδωσε μια άλλη πνοή στη σειρά.

Ο Δημήτρης Σέκερης, όπως ήδη είδατε, είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν θα μπορούσε να τον υποδυθεί άλλος από τον Κούλλη Νικόλαου, ο οποίος μας μιλάει αποκλειστικά για το ρόλο του, το θέατρο αλλά και για τον δεύτερο πιο συναρπαστικό ακόμα κύκλο της σειράς που φέτος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Διαβάστε παρακάτω...

Από την μαρία Μεταξητινού...

Περιμέναμε πώς και πώς την εμφάνισή σας στο «Τατουάζ». Νομίζω ότι αργήσατε λίγο, εσείς τι λέτε;

«Οχι, πιστεύω στο timing και πιστεύω ότι ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή να μπω. Μπήκα όπως είδατε δυναμικά, με όρεξη και η Βάνα Δημητρίου μου έχει γράψει έναν πολύ ισχυρό ρόλο, δηλαδή υποκριτικά μπορώ να δώσω πράγματα. Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει τέσσερα χρόνια στο “Μπρούσκο”, έναν Ματθαίο τον οποίο λάτρεψα, και έφτασε η ώρα να υποδυθώ κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό, με στοιχεία σεναρίου που να μπορεί ο ηθοποιός να δώσει πράγματα και εύχομαι να αρέσει στον κόσμο».

Δείτε ακόμη: My Man Can: Νέα εκπομπή για τον Γιώργο Λιανό! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ!

Μετά από ένα «Μπρούσκο», που ήταν πολύ αγαπητό, ήρθε ένα «Τατουάζ» που έχει αγκαλιαστεί εξίσου με πολλή θέρμη από τον κόσμο. Για ποιο λόγο πιστεύετε;

«Δεν ξέρω, Μαρία, να σου πω το λόγο. Ισως να είναι γιατί είμαστε τυχεροί, ίσως γιατί έχουμε ένα ισχυρό σενάριο, μια σεναριογράφο που ξέρει τι χρειάζεται για να γράψει ένα σενάριο. Ισως γιατί ως ενέργειες είμαστε δοσμένοι πολύ στη δουλειά και τα δίνουμε πραγματικά όλα για όλα. Εσύ να μου γιατί έχει πετύχει “Το τατουάζ”; Εμείς όταν το φτιάχναμε δεν θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να μην αρέσει, όταν αρχίζουμε μια δουλειά πιστεύουμε σε αυτήν και προσδοκούμε στην ευτυχία της. Δοξάζουμε τον Θεό που μας βγαίνει».

Τα γυρίσματα τελείωσαν και μπαίνετε σε λίγες μέρες στα γυρίσματα του β΄ κύκλου. Τι έχουμε να περιμένουμε;

«Τώρα που μιλάμε ναι, έχουμε και τηλεοπτικά αποχαιρετίσει όπως είδατε το κοινό μας για το καλοκαίρι. Με το φθινόπωρο έρχεται ένας δεύτερος κύκλος γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές, σεναριακές αλλά και σε όλα τα επίπεδα».

Το φινάλε του α΄ κύκλου όντως ήταν πολύ εντυπωσιακό και κράτησε τους τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα...

«Εχουμε πάντα την πεποίθηση και την επιθυμία να μην κλείνουμε με μια απλότητα, αλλά με μια “δυσκολία” σε όλα τα επίπεδα: Σε γύρισμα, σε σενάριο και πάντα πιο πάνω απ’ αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Το αποτέλεσμα βγήκε, εμείς ήδη το είδαμε και πιστεύω ότι όντως ενθουσίασε και τους τηλεθεατές. Εχει να κάνει και με το τι είναι το σενάριο για το τελευταίο επεισόδιο, για να μας μεταπηδήσει στη δεύτερη σεζόν».

Δεν προλάβαμε να δούμε πολλά για τον Δημήτρη Σέκερη, όσα είδαμε σ’ αυτήν τη σεζόν πάντως ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Ποιος είναι αλήθεια ο Δημήτρης Σέκερης και πώς θα ξεδιπλωθεί ο ρόλος του;

«Οπως είδατε, είμαι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας που ζούσα στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου. Μου ήρθε μια μετάθεση και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη για να αναλάβω τη διοίκηση στην Περιφέρεια Πειραιά. Με αυτόν τον τρόπο η σεναριογράφος εμπλέκει το χαρακτήρα της στη ροή του έργου. Εκτός του ότι θα μπλεχτεί δυναμικά στις ιστορίες που ήδη τρέχουν και τις καινούριες που θα ανοίξουν στην αστυνομική δράση του σίριαλ, είναι και η προσωπική ιστορία πολύ δυνατή, που θα τη δούμε να ενισχύει το όλο πράγμα στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Μπορούμε να πούμε ότι μπήκατε σαν «οδοστρωτήρας» στη σειρά; (γέλια)

«Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Ξέρω ότι είναι σπουδαίος ρόλος, είναι καλογραμμένη η ιστορία του και η συμμετοχή του. Δεν είναι ένας και τελείωσε. Στο “Τατουάζ” είναι 30 ρόλοι που όλοι τους είναι σημαντικοί. Ετσι και ο Σέκερης είναι ένας σημαντικός ρόλος που ερμηνεύω εγώ».

Ενας έρωτας θα προκύψει για τον Δημήτρη Σέκερη;

«Να σου δώσω το τηλέφωνο της κας Δημητρίου να μάθεις κι εσύ κι εγώ; (γέλια) Δεν ξέρω, ό,τι μας γράψει θα το τιμήσουμε».

Εσείς θα θέλατε να παίξετε και σε αυτό επίπεδο;

«Ο έρωτας είναι στοιχείο της ζωής μου και της ιδιοσυγκρασίας μου, άρα δεν θα σου πω “όχι”» (γελάει).

Το καλοκαίρι αναμένεται πολύ «καυτό» από θέμα δουλειάς. Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα του β΄ κύκλου;

«Ναι, είναι ένα δυναμικό καλοκαίρι για να στηθεί και να αναβαθμιστεί “Το τατουάζ” με τα γυρίσματα της δεύτερη σεζόν που ξεκινούν τώρα στην 1η Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 10 Αυγούστου».