Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όλο το παρασκήνιο για το μέλλον του Θέμη Γεωργαντά στον ΑΝΤ1! Αποχωρεί από το κανάλι; (Βίντεο)

Όλο το παρασκήνιο για το μέλλον του Θέμη Γεωργαντά στον ΑΝΤ1! Αποχωρεί από το κανάλι; (Βίντεο)
TV24 03.07.2018 12:04

Την νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά έχει βάλει σκοπό να κάνει ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της, τόσο στα πρόσωπα όσο και στο σκηνικό!

Σήμετα στη Φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος ασχολήθηκε με το τηλεοπτικό μέλλον του Θέμη Γεωργαντά αναφερόμενος σε πληροφορίες που τον θέλουν να φεύγει από τον ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...

"Το τηλεοπτικό του μέλλον από ότι φαίνεται δεν θα είναι στον ΑΝΤ1. Λέω από ότι φαίνεται γιατί ήδη στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 ψιθυρίζεται ότι ο Θέμης Γεωργαντάς, ίσως του χρόνου είναι κάπου αλλού. Σίγουρα όχι με τη Φαίη. Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε πάρα πολλές αλλαγές ούτως ή άλλως, μέχρι και το σκηνικό θα αλλάξει και στα πρόσωπα και παντού. Εκεί στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 έλεγαν ότι δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε με μια πολύ αγαπημένη του φίλη με την οποία μένουν και απέναντι ουσιαστικά, τη Ναταλία Γερμανού. Κατά καιρούς η Ναταλία είχε προσεγγίσει τον Θέμη Γεωργαντά και στο παρελθόν γιατί πολύ θα της άρεσε να συνεργαστούν. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, μάλιστα ο Θέμης ήταν αρχισυντάκτης της όταν δούλευαν και οι δύο στο περιοδικό Ποπ Κορν. Άρα μιλάμε για μια φιλία πάνω από 20 έτη.

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

Η αλήθεια είναι ότι η Ναταλία είχε προσεγγίσει και στο παρελθόν τον Θέμη Γεωργαντά την περίοδο που ήταν στο Epsilon. Όμως εκείνος είχε παραμείνει στον ΑΝΤ1. Τώρα όμως που το ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει αλλάξει και η Ναταλία έχει πάει στον Alpha για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, θα μπορούσε να γίνει αυτή η σύμπραξη. Τώρα όμως εκεί έχουμε ένα ερωτηματικό. Το τι ακριβώς θα γίνει γιατί η Ναταλία έχει ναι μεν συμφωνήσει, αλλά δεν ξέρουμε ούτε ζώνη, ούτε ακριβώς το concept. Διότι οι πληροφορίες μου λένε ότι από τον Alpha θα ήθελαν κάτι που να μη θυμίζει τόσο το Μες στην καλή χαρά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε επαφή όχι μόνο στον Alpha που σας είπα ότι τον καλοβλέπουν, έκανε επαφή και ο ίδιος για ένα καινούριο δικό του project σε άλλο μεγάλο κανάλι που δεν έχει προχωρήσει", ανέφερε ο δημοσιογράφος!

Share