Αποκλειστικό - Elif: Η Αρζού πληρώνει δολοφόνους να σκοτώσουν τον Σελίμ!

Καρέ καρέ το σχέδιο δολοφονίας

Αποκλειστικό - Elif: Η Αρζού πληρώνει δολοφόνους να σκοτώσουν τον Σελίμ!

Καρέ καρέ το σχέδιο δολοφονίας

Η Ελίφ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενες επειδή είναι πάλι μαζί. Ο Ερκούτ, ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ, η οποία ανοίγει την πόρτα και τους ζητάει να φύγουν. Το ίδιο κάνει και η Ζεϊνέπ. Διαβάστε παρακάτω...

Όταν ο Ερκούτ της προσφέρει τα λουλούδια, εκείνη τα πετάει στο πάτωμα. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο Σελίμ και αρχίζει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες και οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους χωρίσουν. Αργότερα, ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού και της μιλάει για το περιστατικό. Εκείνη βρίσκει μία και μοναδική λύση: να βγάλει τον Σελίμ από τη μέση πάση θυσία. Η Γκοντζά στο μεταξύ έχει συναντηθεί με τον Βεϊσέλ και του λέει: «Πρέπει να βρούμε ένα σχέδιο να τιμωρήσουμε την Αρζού! Αν βάλει κάτι στο μυαλό της θα το κάνει.

Δείτε ακόμη: Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Πιστεύεις ότι δεν θα μας βάλει στον στόχο αν δει ότι εμποδίζουμε τα σχέδιά της;». Εκείνος είναι σκεπτικός και τη διαβεβαιώνει πως θα βρει ένα σχέδιο. Η Αρζού συναντιέται μ'' έναν άγνωστο άνδρα, ενώ η Γκοντζά που την παρακολουθεί κρυφά βλέπει όλη τη σκηνή. Η Αρζού δίνει στον άγνωστο άνδρα έναν φάκελο με λεφτά, αλλά και μία φωτογραφία του Σελίμ, λέγοντάς του: «Θέλω να βγάλεις από τη μέση αυτόν τον άνδρα!

Δείτε ακόμη: Elif: Αναίσθητος στο εργαστήριό του ο Εφρούζ! Τι θα δούμε σήμερα 12/07...

Δεν θέλω κανένα λάθος! Σκοτώστε τον! Τελείωσε αυτήν τη δουλειά με επιτυχία. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις». Αργότερα η Γκοντζά κρυφακούει τον άνδρα αυτόν να μιλάει στο κινητό του και καταλαβαίνει πως η Αρζού έβαλε να σκοτώσουν τον Σελίμ. Η κοπέλα τρομοκρατείται και απευθύνεται στον Βεϊσέλ. Εκείνος της ζητάει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει η Αρζού από την πόλη για μερικές μέρες. Ετσι η Γκοντζά λέει στην Αρζού ψέματα: «Ακουσα τον κύριο Κενάν να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον και να κανονίζει κρυφά να τον συναντήσει». Η Αρζού σε έξαλλη κατάσταση μπαίνει στο γραφείο του και τον κατηγορεί πως μιλάει με τη Μελέκ ενώ στην πραγματικότητα εκείνος μιλάει με έναν συνεργάτη του. Η Αρζού αισθάνεται εκτεθειμένη και τα βάζει με την Γκοντζά.

Εκείνη τη συμβουλεύει να πάει στο εξοχικό για λίγες μέρες ώστε να ηρεμήσει και η Αρζού βρίσκει καλή την ιδέα να μην είναι στο σπίτι όταν φτάσουν τα νέα για τον θάνατο του Σελίμ. Η Γκοντζά ενημερώνει τον Βεϊσέλ. Η Αλιγέ και η Ιπέκ πιστεύουν πως εκείνη φεύγει επειδή τσακώθηκε με τον Κενάν και προσπαθούν να την εμποδίσουν, αλλά δεν καταφέρνουν να την πείσουν.

Δείτε ακόμη: Prime Time: Γκολ από το τέρμα! Κατάφερε να προκριθεί το Μουντιάλ και να πετάξει εκτός το Survivor; - Τα νούμερα μίλησαν...

Φεύγοντας με μία βαλίτσα, έξω από το κτήμα περιμένουν την Αρζού δύο άνδρες, οι οποίοι υποδύονται τους αστυνομικούς και της περνάνε χειροπέδες: «Κατηγορείστε για την απόπειρα δολοφονίας του Σελίμ», της λένε. Εκείνη σοκάρεται.