Σεισμός στον Ant1- Φεύγει κορυφαίος παρουσιαστής

Το παρασκήνιο και η νέα τηλεοπτική στέγη

Σεισμός στον Ant1- Φεύγει κορυφαίος παρουσιαστής


Εδώ και αρκετούς μήνες έχει καταστεί σαφές πως η αξιοποίηση του Γιώργου Λιάγκα δεν θα ήταν στα σχέδια του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το «Late Night» αποτέλεσε γρήγορα παρελθόν, ενώ η συμμετοχή του παρουσιαστή στο «Dancing With The Stars» ήταν γλυκό που δεν έδεσε. Διαβάστε παρακάτω....

Ο ίδιος, γνωρίζει πως η πρόθεση του καναλιού είναι να τον κρατήσει ξανά εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων, με τον ίδιο να έχει προτάσεις από άλλα κανάλια αλλά να δεσμεύεται βάσει συμβολαίου με το Μαρούσι.

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: «Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα παρατούσα την τηλεόραση»

Πληροφορίες της «Real» κάνουν λόγο για πιθανότητα συναινετικού διαζυγίου των δύο πλευρών, κάτι που γλιτώσει από περιττά έξοδα και τον Λιάγκα και τον ΑΝΤ1, αφού όποιος από τους δύο «σπάσει» πρώτος το συμβόλαιο θα κληθεί να πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση.

Δείτε ακόμη: Μαριάντα Πιερίδη: Επέστρεψε στην Ελλάδα! Που την τσάκωσε ο φακός του Youweekly.gr;

Έτσι, μέχρι να βρεθεί λύση ο Γιώργος παραμένει «ανενεργός» στον ΑΝΤ1, την ώρα που το Epsilon… καραδοκεί για την απόκτησή του, έχοντας σκοπό να κάνει τη διαφορά και να τον τοποθετήσει σε ζώνη που κανείς δεν περίμενε.

Από την άλλη, ο Τζώρτζης Ποφάντης καθυστερεί όσο γίνεται την αποδέσμευση του παρουσιαστή καθώς το τελευταίο που θέλει το κανάλι είναι τον Λιάγκα απέναντί του…

Δείτε ακόμη: Το μικροσκοπικό μπικίνι της Κατερίνας Καινούργιου έφερε καύσωνα!