Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επιστροφές ... καταστροφές! Θα τον δούμε τελικά στο Πρω1νό;

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επιστροφές ... καταστροφές! Θα τον δούμε τελικά στο Πρω1νό;
TV24 21.08.2018 21:18

Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν πολλά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ειδικά, δίνουν και παίρνουν οι φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να επιστρέφει στο "Πρωινό", την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1!

Ισχύει, όμως, ή είναι απλά φήμες; Ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Tv Έθνος» αποκάλυψε την αλήθεια! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Alpha! Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού!

«Είναι μια συζήτηση που γίνεται, αλλά δεν έχει κλείσει κάτι. Υπάρχουν θέματα και πρακτικά και θεωρητικά. Πράγματα που αφορούν τις εκατέρωθεν επιθυμίες και των δύο πλευρών. Δεν θέλω στα 38 να επιστρέψω στο ίδιο πόστο που είχα πριν από χρόνια στο πρωινό και το έκανα και καλά. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχει μια διαφοροποίηση όλο αυτό. Είναι μία από τις προτάσεις του καναλιού» δήλωσε ο 38χρονος παρουσιαστής και τα άφησε όλα ανοιχτά!

Δείτε ακόμη: Μια Ζωή: Όλες οι εξελίξεις! Η Σιρίν πάει στη γειτονιά για να βρει την Μπαχάρ! Τι θα γίνει όμως;

Ωστόσο, φρόντισε να απαντήσει και στο ενδεχόμενο να είναι συμπαρουσιαστής, μαζί με τη Φαίη Σκορδά, όντας κατηγορηματικός: «Δεν τίθεται θέμα συμπαρουσίασης. Μίλησα για διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παρουσιάστρια του “Πρωινού” είναι η Φαίη Σκορδά. Τελεία».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Share