Elif: Αποκλειστικό! Το τροχαίο δυστύχημα που φέρνει τα πάνω- κάτω στην σειρά!

Δείτε πρώτοι τι θα συμβεί!

Elif: Αποκλειστικό! Το τροχαίο δυστύχημα που φέρνει τα πάνω- κάτω στην σειρά!

Η Αρζού προσπάθησε αρκετές φορές να βγάλει από τη μέση τη μικρή Ελίφ, αλλά κάθε φορά τα σχέδιά της έπεφταν στο κενό! Αυτήν τη φορά φαίνεται πως τα κατάφερε, αφού το κοριτσάκι πέφτει από τον γκρεμό, ενώ μαζί της χάνεται και ο Μελίχ. Το TV24 σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ το σοκαριστικό δυστύχημα, αλλά και το θρήνο της Μελέκ.

Κι ενώ ο Μελίχ έκανε τα πάντα για να μπορέσει να γνωρίσει τη Μελέκ και να σμίξει ξανά με την αδελφή του, η Αρζού για ακόμη μία φορά θα χαλάσει τα σχέδιά τους και θα προκαλέσει μεγάλο πόνο. Μπορεί στην αρχή η Μελέκ να ήταν δύσπιστη ως προς τη σχέση της με τον Μελίχ, αλλά όταν εκείνος της δίνει πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν πως είναι αδέλφια, τον αποδέχεται και προσπαθούν μαζί να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο που τους ανάγκασαν οι συνθήκες να περάσουν! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Μια Ζωή: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! Απαγάγουν την Σιρίν!

Ο Μελίχ, μεταξύ άλλων, γνωρίζει την ανιψιά του, την Ελίφ, ενώ ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια είναι η Ζεϊνέπ. Ωστόσο, είναι γνωστό πως ο Σελίμ δεν συμπαθεί τον Μελίχ και κάθε φορά που τον βλέπει με την κοπέλα του τρελαίνεται και ζηλεύει. Μια μέρα και αφού της ζητάει επίμονα εξηγήσεις, εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια: «Ο Μελίχ είναι αδελφός της Μελέκ». Ο Σελίμ σοκάρεται και μετά από αρκετά επεισόδια θα δούμε και το πώς θα μάθει τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του, η Αλιγέ στον διαχωρισμό των Μελίχ και Μελέκ. Οι μέρες κυλάνε όμορφα για τα δύο αδέλφια και δείχνουν να αποδέχονται ο ένας τον άλλον σαν να μην χωρίστηκαν ποτέ. Και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει, μέχρι που ένα θανατηφόρο τροχαίο θα τους χωρίσει για πάντα!

Ο Κενάν μαθαίνει την αλήθεια

Η Ιπέκ φεύγει στο εξωτερικό, αλλά προτού το κάνει φροντίζει να αφήσει ένα γράμμα στον αδελφό της, όπου του εξηγεί την αλήθεια: ότι δηλαδή η Ελίφ είναι δικό του παιδί! Ο Κενάν σοκάρεται και αφού τα βάζει με την οικογένειά του που του έκρυψαν ένα τόσο σημαντικό γεγονός, ζητάει εξηγήσεις και από τη Μελέκ. Ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του και θυμώνει με όλους και με όλα. Ωστόσο, η συμπάθεια που ήδη έχει στην Ελίφ και η αλήθεια ότι είναι παιδί του θα τον οδηγήσουν στο να την αποδεχτεί και επίσημα! Κάτι που κάνει την Αρζού έξαλλη και φυσικά το μίσος της για το μικρό κορίτσι μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να της δώσει την Ελίφ για μερικές μέρες στο κτήμα προκειμένου να ζήσει μαζί της σαν πατέρας και κόρη.

Δείτε ακόμη: Elif: Όλοι πηγαίνουν στην αποθήκη αλλά ο Ερκούτ κρύβεται!

Η κοπέλα δέχεται και ο Μελίχ παίρνει το μικρό κορίτσι για να το μεταφέρει εκεί. Παράλληλα στην έπαυλη η οικογένεια Εμιρόγλου έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για την άφιξη του κοριτσιού, ενώ η Αρζού σκάει από τη ζήλια της. Ωστόσο, έχει φροντίσει με τη βοήθεια του πατέρα της ο Μελίχ και η Ελίφ να μην φτάσουν ποτέ στο κτήμα. Την ίδια ώρα η Ελίφ στο αυτοκίνητο του θείου της ανυπομονεί να επιστρέψει στο κτήμα και να γνωρίσει τον πατέρα της, μέχρι που κάτι δεν πάει καλά... Ο Μελίχ προσπαθεί μάταια να πατήσει φρένο, αλλά το αυτοκίνητο δεν τον υπακούει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στον γκρεμό. Ενας άγνωστος άντρας κοιτάζει από ψηλά και τηλεφωνεί στην Αρζού: «Ο σκοπός πέτυχε».

Εκείνη χαμογελάει με ικανοποίηση. Αργότερα στο σημείο φτάνει η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρα, ενώ τυχαία από το δρόμο περνάνε ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Οταν η κοπέλα βρίσκει την τσάντα της Ελίφ καταρρέει. «Δυστυχώς ανασύραμε δύο άντρες νεκρούς». Ο Σελίμ επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον Μελίχ και τον Εφρούζ. «Το κοριτσάκι που βρισκόταν μαζί τους δεν έχει εντοπιστεί ακόμα», λέει η αστυνομία και η Ζεϊνέπ ξεσπάει σε λυγμούς. Την ίδια ώρα η Μελέκ έχει ένα κακό προαίσθημα και το γεγονός ότι ο Μελίχ δεν την έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο την αναγκάζει να κατευθυνθεί προς το κτήμα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μπαίνουν στην έπαυλη σε κακό χάλι. Ολοι ρωτάνε να μάθουν τι έχει συμβεί και η κοπέλα με βαριά καρδιά λέει: «Η Ελίφ... Τη χάσαμε». Η Μελέκ εμφανίζεται και ακούει σοκαρισμένη τα λόγια της. «Δεν είναι δυνατόν! Το παιδί μου! Τι έγινε;», ρωτάει και χάνει τις αισθήσεις της. Η μόνη που δείχνει να χαίρεται με τις εξελίξεις είναι η Αρζού.

Δείτε ακόμη: Kara Sevda: Ο Εμίρ καταστρώνει σχέδιο για να χωρίσει τον Κεμάλ και τη Νιχάν!

Ποια θα είναι η τύχη της Ελίφ;

Η Ελίφ είναι εξαφανισμένη και όλοι πιστεύουν πως το κορίτσι χάθηκε στη θάλασσα, όταν έπεσε το αυτοκίνητο. Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που ζει και θρηνεί τον χαμό του παιδιού της, χωρίς βέβαια να εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να τη βρει, μιας και μέσα της πιστεύει πως ζει.

Η Αρζού απολαμβάνει τα όσα γίνονται, αφού κατάφερε να βγάλει επιτέλους από τη μέση τους δύο εχθρούς της: τον Μελίχ και την Ελίφ. Στο μεταξύ ένας άγνωστος άνθρωπος βρίσκει κάπου στην ακροθαλασσιά, αρκετά μακριά από τον τόπο του δυστυχήματος, την Ελίφ και την παίρνει μαζί του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο του πατέρα της Αρζού, οι οποίος απάγει παιδιά και τα βάζει να βγαίνουν στα φανάρια πουλώντας χαρτομάντιλα...

* Από την Γιάννα Παπανικολάου και το ΤV24

TAGS