Γιώργος Παπαδάκης: Αποφάσισε να "ξυπνά" τους τηλεθεατές νωρίτερα! Τι αλλάζει στην εκπομπή του;

Aποκαλύπτει το λόγο που προχώρησε σε αυτή την αλλαγή!

Γιώργος Παπαδάκης: Αποφάσισε να

Το "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη είναι πλέον μια εκπομπή - θεσμός για τους τηλεθεατές, που τόσα χρόνια έχουν την έχουν αγαπήσει όσο λίγες!

Ωστόσο φέτος ο θαρραλέος παρουσιαστής αποφάσισε να ρισκάρει και να ξεβολέψει το κοινό του κάνοντας μια αλλαγή στην εκπομπή που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Από νύφη...σε τηλεοπτική εχθρό! Δεν φαντάζεστε ποια παρουσιάστρια αναλαμβάνει δική της εκπομπή!

Από τις 17 Σεπτεμβρίου που είναι και η πρεμιέρα της εκπομπής, το "Καλημέρα Ελλάδα" θα βρίσκεται στον αέρα του Ant1 όχι στις 7, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, αλλά στις 6 το πρωί! Τον παρουσιαστή θα πλαισιώνουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Δείτε ακόμη: Ξεκαθάρισε το τοπίο! Θα είναι τελικά ο Πάνος Μουζουράκης στο Voice;

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης σε συνέντευξή του στην Αφροδίτη Γραμμέλη για το περιοδικό Gala αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να ξεκινάει μια ώρα νωρίτερα την εκπομπή του.

Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε οι λόγοι ήταν δύο:

Δείτε ακόμη: Δυναμική ανακοίνωση από το Epsilon - Ποιο κορυφαίο τηλεοπτικό προϊόν θα φιλοξενήσει για τα επόμενα 4 χρόνια;

"Ο ένας είναι ο ανταγωνισμός. Δεν μπορεί σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, η μία ομάδα να παίζει τρία ημίχρονα και η άλλη δύο. Ακόμη κι αν κερδίζεις. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορεί να λες στον κόσμο ότι η μέρα σου ξεκινά μαζί του και να ξεκινάς μία ώρα αργότερα απ' ότι ξεκινά η μέρα του μέσου πολίτη. Εμείς άλλωστε απευθυνόμαστε στον μέσο πολίτη"