Όλα αλλάζουν στο Epsilon!

Ξεχάστε όσα ξέρατε!

Όλα αλλάζουν στο Epsilon!

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στο Epsilon. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να εκπέμψει ένα εντελώς νέο πρόγραμμα με καινούργια φιλοσοφία. Στόχος δεν είναι άλλος από την κορυφή της τηλεθέασης.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Τζώνη Καλημέρης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Δημήτρης Μιχαλέλης δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα μέσα στον Οκτώβριο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η ΕΡΤ "ρίχνει" στη μάχη της τηλεθέασης το βαρύ πυροβολικό... ΘουΒου!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ένθετου «Secret» των Παραπολιτικών, το νέο πρόγραμμα του σταθμού αναμένεται να βγει στον αέρα το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Στόχος των υπευθύνων είναι την ίδια μέρα να βγει ένα εντελώς νέο κανάλι με τις πρεμιέρες όλων των προγραμμάτων.

Όσον αφορά στα πρόσωπα, θεωρείται σίγουρο ότι η Έλλη Στάη θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο του σταθμού. Η πολύπειρη δημοσιογράφος δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο, ωστόσο όπως αναφέρει το «Secret» θα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει το πρώτο κεντρικό δελτίο που θα βγει με το νέο πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη: Αυλαία στα γυρίσματα του Master Chef Junior! Τι συνέβη;

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι εργασίες στα κτίρια της Παιανίας όπου αναμένεται να μετακομίσει το κανάλι. Η μετακόμιση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο υπάρχει καθυστέρηση λόγω των εργασιών που γίνονται.

Δείτε ακόμη: Η πιο κακοντυμένη με διαφορά στο γάμο Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνας Μπόμπα η....

Όπως αναφέρει το dailymedia.gr, στο ένα από αυτά τα κτίρια θα βγαίνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, στο δεύτερο θα γίνονται οι προετοιμασίες για τις ψυχαγωγικές και τις ενημερωτικές εκπομπές. Στο τρίτο κτίριο θα είναι όλος ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού.

TAGS