«Η επιστροφή»: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Πρεμιέρα 17/9 στις 21.00

«Η επιστροφή»: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται…

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το δυνατό χαρτί του!

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Δείτε ακόμη: Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο και όλη η αλήθεια!

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου «Η Επιστροφή».