Έσκασε "βόμβα"! Στον "αέρα" η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου! Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα;

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Τατιάνας;

Έσκασε

Σαν "βόμβα" έσκασε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια η είδηση πως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τελικά δεν θα κάνει πρεμιέρα την προγραμματισμένη ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί!

Όλα στον "αέρα" λοιπόν είναι για την εκπομπή της παρουσιάστριας και εδώ στοYouweekly.gr θα μάθετε πρώτοι το γιατί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Τι άλλο θα κάνει για χατήρι του Λευτέρη Σουλτάτου; (βίντεο)

Η εκπομπή λοιπόν της Τατιάνας Στεφανίδου πήρε αναβολή και η προγραμματισμένη ημερομηνία της πρεμιέρας της, η 17η Σεπτεμβρίου δηλαδή, δεν ισχύει. Ο λόγος είναι πως η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σκηνικό της εκπομπής της.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στον θάνατο της τραγουδίστριας των Cranberries! Από τι πέθανε τελικά;

Θέλει στην καινούρια αυτή αρχή που κάνει να είναι όλα τέλεια και ακριβώς όπως τα θέλει. Εξάλλου η Τατιάνα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει αποκαλυπτική, με αφέλειες και τεράστια γυαλιά! Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε...

Από τη στιγμή λοιπόν, που το σκηνικό του πλατό δεν είναι όπως το θέλει, προτίμησε να αναβάλλει την πρεμιέρα της. Αν οι υπεύθυνοι της παραγωγής κάνουν αυτά ακριβώς που θέλει η παρουσιάστρια τότε, και μόνο τότε, θα βγει στον "αέρα" κανονικά, πράγμα δύσκολο, αφού η Τατιάνα είναι απαιτητική και τα θέλει όλα άψογα!

Δείτε ακόμη: Τραϊάνα Ανανία: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της! Πιο κούκλα από ποτέ! Εσύ θα το τολμούσες;

Μεγάλο μυστήριο όμως επικρατεί και γύρω από το όνομα της εκπομπής το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί! Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η Τατιάνα δεν αποκαλύπτει ούτε το όνομα αλλά ούτε και λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή!

Τι κρύβει λοιπόν η Τατιάνα;