Μόνο Queen δεν είναι η Ντίνα! Τα νούμερα της Καγιά που την έστειλαν τρίτη!

Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης;

Μόνο Queen δεν είναι η Ντίνα! Τα νούμερα της Καγιά που την έστειλαν τρίτη!

Είμαστε εδώ- πιστοί στο ραντεβού μας- για να σχολιάσουμε την μεσημεριανή ζώνη! Κι όλο ανοίγει η ψαλίδα της τηλεθέασης μέρα με την ημέρα, με την Βίκυ Καγιά να παραδίδει μαθήματα!

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο που ότι και να κάνει, έχει την ανταπόκριση του κοινού, που την ανταμείβει, πέρα από την αγάπη του και με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: MasterChef Junior: Άρχισε... η Μουρμούρα για την τηλεθέαση!

Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, που χθες - ας μας επιτραπεί η έκφραση- έπαιξε μπάλα μόνη της! Τo "Shoppping Star" στο Star, απογειώθηκε σημειώνοντας 25% στο γενικό σύνολο!

Δείτε ακόμη: Τα "σάρωσε" όλα η Τσιμτσιλή! Τα νούμερα που έκανε και έτριβαν όλοι τα μάτια τους!

Πάμε στην Ελένη Τσολάκη και το "Τι λέει;" στον Alpha, που είχε ανοδική πορεία και φαίνεται πως η εκπομπή βρήκε τα πατήματα της, με τα νούμερα τα κυμαίνονται στο γενικό 13%- υψηλότερα των προηγούμενων ημερών!

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Γνωστός παρουσιαστής κέρδισε δικαστική διαμάχη και τα "πήρε" χοντρά από το κανάλι! (βίντεο)

Όσο για το My Style Rocks; Η εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έφτασε τρίτη και καταϊδρωμένη κάνοντας στο γενικό σύνολο 10,5%, φλερτάροντας με τα μονοψήφια. Ωστόσο, στο Gala το βράδυ σημείωσε 14,8% στο γενικό, περνώντας το "MasterChef junior" που έκανε 11,2%!