Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Alpha: Το μεγάλο μυστικό του σταθμού... που θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Τι ετοιμάζει το κανάλι της Κάντζας;

Alpha: Το μεγάλο μυστικό του σταθμού... που θα σαρώσει σε τηλεθέαση!
TV24 16.09.2018 13:50

Το επιτυχημένο του σχέδιο στο να επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία θα συνεχίσει και φέτος ο ALPHA με τους ιθύνοντες του σταθμού να στηρίζουν για ακόμη μία χρονιά ελληνικές παραγωγές τηλεοπτικών σειρών, κατά κύριο λόγο κωμωδιών, που δίνουν στον σταθμό εξαιρετικά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, ειδικά στην prime time ζώνη.

Το «Έλα στη Θέση μου», το «Σόι Σου» αλλά πρώτα απ’ όλα το παλαιότερο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι ναυαρχίδες στο οπλοστάσιο του σταθμού και φαίνεται ότι οι συντελεστές μίας από αυτές τις σειρές θα ξανασυνεργαστούν με τον σταθμό σε ένα νέο project. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ο ΣΚΑΙ "πετσοκόβει" την Σπυροπούλου! Όλο το παρασκήνιο.....

Οι δημιουργοί της Μουρμούρας θα βρεθούν πίσω από τη δημιουργία μίας νέας κωμικής σειράς για το κανάλι της Κάντζας που αναμένεται να «χτυπήσει» όχι πριν τον Φεβρουάριο του 2019.

Δείτε ακόμη: Σάρωσε στην πρεμιέρα η Γερμανού! Τα νούμερα που έστειλαν Μένιο και Σάσα... στον πάτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, o τίτλος της σειράς θα είναι «Κρατάς Μυστικό;» και οι βασικοί συντελεστές θα είναι στο σενάριο οι Παναγιώτης Χριστόπουλος και Έλενα Σολωμού ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας θα κρατάει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Share