Κατερίνα Ζαρίφη: Who's asking; Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή!

Θα "χτυπήσουν" κόκκινο τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Κατερίνα Ζαρίφη: Who's asking; Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή!

Εκπλήξεις, ανατροπές και ερωτήσεις που δεν θα είναι κλισέ. Η Κατερίνα Ζαρίφη δηλώνει πανέτοιμη για την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού «Who's asking;» του Epsilon TV.

«Προέκυψε όπως προκύπτουν όλα τα τρελά! Ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση που να είναι διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα... Και ξαφνικά το τηλέφωνο χτύπησε και ήταν η Αλκηστις Μαραγκουδάκη. "Για έλα προς τα εδώ" μου λέει "για κάτι που σκέφθηκα". Δευτέρα το συζητήσαμε και Τετάρτη το κλείσαμε» αποκαλύπτει η Κατερίνα Ζαρίφη για την πρόταση της παρουσίασης του νέου παιχνιδιού του Epslilon TV. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής για το Epsilon! Αυτό είναι το logo του καναλιού!

Το concept, ανατρεπτικό. Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στο στούντιο, εκείνος που τους ρωτά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Τα δύο ζευγάρια των διαγωνιζομένων, αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους. Και εκεί βέβαια έρχονται οι μεγάλες ανατροπές και οι εκπλήξεις τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Το επίσημο trailer για το νέο reality του ΑΝΤ1! (Βίντεο)

«Πρωταγωνιστής και συμπαρουσιαστής μου είναι όλος ο κόσμος που κάνει τις ερωτήσεις. Γιατί οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις γνώσεων του κόσμου. Που σημαίνει ότι ο παίκτης φυσιογνωμικά αλλά και από ένστικτο πρέπει να βρει την εύκολη ερώτηση. Κερασάκι δε είναι η τελική φάση που τις ερωτήσεις κάνουν διάσημοι Έλληνες» αναφέρει η οικοδέσποινα του «Who's asking;».

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν κρύβει το άγχος της -δημιουργικό πάντα- για το ντεμπούτο της ως παρουσιάστριας τηλεπαιχνιδιού και εξηγεί το γιατί.

Δείτε ακόμη: “Τατουάζ”, Next Top Model,η “Επιστροφή”: Ποιος κέρδισε στο prime time; Μεγάλη έκπληξη!

«Έχω άγχος, ναι! Γιατί είναι ένας νέος τηλεοπτικός κόσμος! Εκτός του ότι είναι μια άμεση επαφή με πολύ κόσμο εντός πλατό, όλη η λογική είναι εντελώς διαφορετική. Η "βίβλος" του παιχνιδιού και το concept είναι οι σταρ και ο παρουσιαστής, ο άνθρωπος τους». Το νέο τηλεπαιχνίδι θα έχει καθημερινή παρουσία στο ανανεωμένο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού που αναμένεται να έρθει σύντομα στις οθόνες μας!

Πηγή: Από περιοδικό TV Έθνος