Τηλεθέαση: Η Καγιά «κατάπιε» το My style rocks! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Κλέβει εκκλησία η Καγιά!

Τηλεθέαση: Η Καγιά «κατάπιε» το My style rocks! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

OK είπαμε η Καγιά να περνάει στα νούμερα τηλεθέασης το My style rocks αλλά όχι και έτσι!

Εδω τώρα πλέον λέμε ότι η γυναίκα κλέβει εκκλησία,τα χθεσινά νούμερα δεν ήταν μια απλή απελπισία και ήττα για το πρόγραμμα του Σκάι το My style rocks αλλά ήταν ένα πραγματικό Βατερλώ. Διαβάστε παρακάτω...

Θα σας δώσουμε τα γενικά νούμερα και μετά θα πάμε στα τέταρτα. Εχθές το shopping star με τη Βίκυ Καγιά έκανε το εξωπραγματικό στο δυναμικό κοινό 27,7%!

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για το «Κάνε γονείς να δεις καλό»! Άντεξε το σφυροκόπημα το «Τατουάζ»;

Η Σπυροπούλου με το My style rocks έκανε 11,9%! Το φοβερό όμως δε σταματά εδώ το φοβερό είναι ότι στα τέταρτα φαίνεται η διαφορά των προγραμμάτων:

Με το που ξεκινάει το Shopping star κάνει 22,3 ο ανταγωνισμός 6,3 στο δεύτερο τέταρτο 30,2 η Σπυροπούλου 4,8 ,στο τρίτο τέταρτο 26,5 το My style rocks 10,1 στο τέταρτο τέταρτο 31,3 το My style rocks 11!

Τι άλλο να σας γράψω τα διψήφια για την Σπυροπούλου ξεκινάνε μόλις τελειώνει το Shopping star που τελειώνει με το εξωπραγματικό 29,5% στο τελευταίο τέταρτο!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Σφαγή στην πρωινή ζώνη! Ποιο προγραμμα ισοπέδωσε η Σκορδά! Τι κάνει η Στεφανίδου;

Εκει ξεκινάει να αναπνέει λίγο η Σπυροπούλου και κάνει 14,3% στη συνέχεια φτάνει και μέχρι 17,1% αλλά είναι πλέον αργά η Καγιά τους είχε «καταπιεί»όλους αμάσητους και επιτροπές και διαγωνιζόμενες και φυσικά την Σπυροπούλου η οποία φαίνεται ότι είναι πολύ λίγη για ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Το πιο αγαπημένο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του! Οι πρώτες δηλώσεις... (Βίντεο)


Πάντως για να μην τρελαθούμε δε φταίει Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το χάλι του προγράμματος. Βοηθάει κι αυτή όσο μπορεί αλλά έχει μικρή ευθύνη την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει πρώτα ο Σκάι που αφήνει τον ανταγωνισμό να τον εκθέτει με τέτοιο τρόπο και μετά η επιτροπή και οι διαγωνιζόμενες που καμία σχέση δεν έχουν με πέρσι.