Ρουκ ζουκ: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης! Η Μακρυπούλια δίνει τα παπούτσια στο χέρι στην....

Ποιος είναι ο πελάτης της Μακρυπούλια;

Ρουκ ζουκ:  Νέο ρεκόρ τηλεθέασης! Η Μακρυπούλια δίνει τα παπούτσια στο χέρι στην....

Τι ρωτάτε ...η Ζέτα Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζουκ ένα πελάτη έχει σε αυτήν την ζώνη.


Την Ελένη Τσολάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Χθες στο δυναμικό κοινό το Ρουκ Ζουκ έκανε 17,6 και το Τι λέει με την Ελένη Τσολάκη μόλις 10,9 για να φανταστείτε ακόμα και στο Mega ή ζωή της άλλης που παίζει 28η επανάληψη έκανε 10,8 Οι Οικογενειακές ιστορίες του άλφα που παίζει πριν την Τσολάκη έκανε 11,5 πρόγραμμα που παίζει επίσης επανάληψή.

Είναι δεδομένο πλέον ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δεν προχωράει στο πρόγραμμα του ALPHA! Η Τσολάκη μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει και ρίχνει τα καρφιά της όπως γράψαμε χτες και ιδού και το θέμα:

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Φοβερή έκπληξη! Ποιο κανάλι πέρασε πρώτο μετά από χρόνια! Δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι....


H παρουσιάστρια του «Τι λέει;» μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV για την προσπάθειά της λέγοντας: «Με την πείρα που έχω αποκτήσει από τις δικές μου εμπειρίες, μπορώ να σου πω ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους» και συνεχίζει.

Δείτε ακόμη: Το «Γυναίκα χωρίς όνομα» έσβησε από το χάρτη τηλεθέασης τρία μεγάλα προγράμματα!

«Δουλεύουμε για αυτήν την εκπομπή από το καλοκαίρι. Πολλά πράγματα τα οποία συζητούσαμε να κάνουμε δεν έχουν υλοποιηθεί. Έχουν γίνει όμως άλλα τα οποία δεν είχαμε στο πλάνο. Ανατρέπονται οι ιδέες συνεχώς. Φυσικά και βλέπουμε τι αρέσει και τι δεν αρέσει κάθε μέρα. Άλλωστε, αυτό έχει σημασία. Να ξέρεις τι θέλει ο κόσμος, όχι τι αρέσει σε εμένα ή στην υπόλοιπη παρέα να παρουσιάζουμε. Προσαρμοζόμαστε καθημερινά, γι’ αυτό και είναι μεγάλες οι απαιτήσεις. Είμαστε όμως πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον αέρα και είναι νωρίς ακόμα για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Παρ’ όλα αυτά καθημερινά αλλάζουμε πράγματα».


Ως τηλεθεάτρια θα έβλεπες την εκπομπή;
Εάν δεν την έβλεπα ευχάριστα, δεν θα την παρουσίαζα κιόλας.

Δείτε ακόμη: Η «Επιστροφή» έριξε φάπα στην Σπυροπούλου ή τα κατάφερε το My Style Rocks;


- Καμιά φορά ένας παρουσιαστής επειδή δεσμεύεται με συμβόλαια, μπορεί να κληθεί στο τιμόνι μιας εκπομπής να παρουσιάσει κάτι που δεν είναι αμιγώς επιλογή του. Για αυτό ρωτάω…
Ναι, το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά, όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα, εάν δεν το ήθελα ή δεν το πίστευα. Έχει πολλή δουλειά και χρειάζεται και από εμένα πολύ δόσιμο, οπότε, ναι, μου αρέσει αυτό που κάνουμε και αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Ξέρουμε πού θέλουμε να φτάσει η εκπομπή και γνωρίζουμε και τι θέλουμε. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα ή να σου πω τι θα αλλάξουμε. Είμαι όμως πολύ σίγουρη για αυτό που παρουσιάζω.