Τηλεθέαση: Ξεπουπούλιασαν το GNTM! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν χθες όλα τα προγράμματα!

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης!

Τηλεθέαση: Ξεπουπούλιασαν το GNTM! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν χθες όλα τα προγράμματα!

Χαμός γίνεται κάθε πρωί στα κανάλια με τα ραβασάκια της AGB!

Κάποιοι χαμογελάνε όταν βλέπουν τα νούμερα που σημείωσαν την προηγούμενη μέρα στη μάχη της τηλεθέασης και κάποιοι κλαίνε με... μαύρο δάκρυ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κακομοίρογλου Σπυροπούλου! Νέα σφαλιάρα από Καγιά στην τηλεθέαση!

Ας δούμε λοιπόν ποιοι ανακουφίστηκαν με τα χθεσινά νούμερα και ποιοι πήραν... παυσίπονα για τον πονοκέφαλο!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Το Γυναίκα χωρίς όνομα και ο Φερεντίνος στέλνουν στην ανεργία δύο πανάκριβα προγράμματα!

Πριν ο κόκορας... λαλήσει!

Οι δυο Γιώργηδες είναι πρωινοί τύποι και αυτό το έχουν αποδείξει τόσα χρόνια! Πριν καν ανατείλει ο ήλιος, Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Παπαδάκης ρίχνονται στη μάχη της ενημέρωσης.
Το κοινό έδειξε την προτίμηση του... Ο Γιώργος Αυτιάς και το “Σήμερα” σημείωσε στο γενικό σύνολο 30,5% και άφησε πίσω του τον Γιώργο Παπαδάκη με το “Καλημέρα Ελλάδα” ο οποίος σημείωσε 26,1%!


Πρωί-πρωί με την... αυγή!

Χαμόγελα για την Φαίη Σκορδά και το “Πρω1νό” αφού σημείωσε στο γενικό σύνολο 19,5% και άφησε πίσω της την Σταματίνα Τσιτμσιλή η οποία έκανε 16% αλλά την Φωλιά των Κού Κου με 9,3%

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση πρεμιέρα: "Το Σόι σου", "έριξε ξύλο" χωρίς έλεος σε πανάκριβα προγράμματα!


Μαζί με την... τηλεθέαση!

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν βασίσει πολλά πάνω της! Η... Τάτι χθες κατάφερε να τραβήξει το 16,5% του γενικού συνόλου οι οποίοι της έδειξαν την εμπιστοσύνη τους!

Σε ποιους έπεσε... “βαρύ” το μεσημεριανό;

Ποιοι έφαγαν βαρύ... μεσημεριανό και ποιοι έφαγαν... ανάλαφρα; Πρώτη στη μάχη της μεσημεριανής διασκέδασης τερμάτισε η Βίκυ Καγιά με το Shopping Star η οποία σημείωσε 24,7% και έχει κάθε λόγο να χαμογελάει! Η βασίλισσα... Ελένη Μενεγάκη μπορεί να ήρθε δεύτερη με 16,4% δείχνει όμως τα... δόντια της αφού κερδίζει όνομα μέρα με τη μέρα! Η ξανθιά του Ant1 Ζέτα Μακρυπούλια συγκέντρωσε το 15,5% του γενικού συνόλου ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το My Style Rocks έκανε 14,4%. Η Ελένη Τσολάκη έφταστε για άλλη μια μέρα τελευταία και συνεχίζει να λεει “Τι λέει” κάθε φορά που βλέπει τα νούμερα της τηλεθέασης αφού σημείωσε 13,7%.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Τα εξωπραγματικά νούμερα στην πρεμιέρα που «εξαφάνισαν» πασίγνωστη παρουσιάστρια!


Η σκληρή μάχη του prime time

Καταποντίστηκε το Greece's Next Top Model αφού μόλις το 16% του γενικού συνόλου των τηλεθεατών επέλεξαν να το δουν και του χάρισαν την... τελευταία θέση!

Πρώτο στην προτίμηση του κοινού ήταν το “Σόι σου” του Alpha το οποίο έκανε 25,9% ενώ ακολουθεί ακόμα ένα πρόγραμμα του καναλιού σε απόσταση αναπνοής! Το “Τατουάζ” σημείωσε 25,6% και αποδεικνύει ότι το κοινό συνεχίζει να το... αγαπά! Στην επόμενη θέση ακολουθεί ακόμα ένα πρόγραμμα του Alpha το οποίο έχει κερδίσει τους τηλεθεατές από την πρώτη μέρα προβολής του, και αυτό δεν είναι άλλο από το “Έλα στη Θέση μου” το οποίο έκανε 22,4%.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Συνεχίζει η Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζουκ να «πυροβολεί» την Τσολάκη;

Πετάνε τη... φριτέζα από τη χαρά τους στον Ant1!

Ο Γιάννης Μπέζος τράβηξε πάνω του τους τηλεθεατές μέσα από την καινούρια σειρά του Ant1 “Πέτα τη Φριτέζα” και χάρισε στον Ant1 το 17,3% του γενικού συνόλου.

Ελλάδα έχεις ταλέντο και στις... τηλεθάσεις;

Είναι μεγάλο ταλέντο να τραβάς πάνω σου το κοινό και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” το κατάφερε! Χθες το 18,9% του γενικού συνόλου απόλαυσε το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Αρκετά καλά νούμερα όμως το κανάλι έχει ποντάρει πολλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλει να ανέβει κι άλλο στον πίνακα της τηλεθέασης.