Δεν θα πιστέψετε ποια ιστορική σειρά του MEGA επιστρέφει!

Δείτε τη σειρά

Δεν θα πιστέψετε ποια ιστορική σειρά του MEGA επιστρέφει!

Υπήρξε μια σειρά που εκτόξευσε το MEGA και έκανε τους πάντες να… κρέμονται από τις τηλεοράσεις για να τη δουν κάθε βδομάδα. Το «Λόγω Τιμής» ετοιμάζεται για το απόλυτο comeback και, πλέον, έχουμε νέα!

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην εκπομπή της Ελένη και μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Λόγω Τιμής», είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πότε βγαίνει στον αέρα το Open Tv; Το βέτο του Σαββίδη που τα αλλάζει όλα!

«Θα σου πω ακριβώς. Είναι μια σκέψη που έχει ξαναγυρίσει μεταξύ μας τα τελευταία χρόνια, το έχει κινητοποιήσει σαν σκέψη η Μιρέλλα Παπαοικονόμου η σεναριογράφος και ο Λάμπρος Ζαρουτιάδης ο σκηνοθέτης. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι επί της αρχής.

Και φτιάξαμε ένα teaser με σκοπό να ζεστάνουμε το πράγματα, να μπορέσουμε πριν ολοκληρωθεί η όποια συμφωνία με το κανάλι ή την πλατφόρμα που θα προβληθεί, να μπορέσει αυτό το πράγμα να αποκτήσει μια υπόσταση. Να έχει τη μορφή σχεδίου. Θέλω να σου πω ότι εγώ δεν το πίστευα, έλεγα εντάξει είναι και λίγο cheesy αυτό το πράγμα, να βγούμε κάτι 50άρηδες με τα γένια. Μπορεί να ήταν λίγο περίεργο. Πέρασε λοιπόν ένας μήνας από το γύρισμα, μας έστειλαν το teaser για να το βάλουμε στα social media κλπ… Όταν το είδα ανατρίχιασα από συγκίνηση!», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τον παρασκήνιο του teaser.

Δείτε ακόμη: Ο Τούρκος παραγωγός μηνύει το Nomads! Ραγδαίες εξελίξεις!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικότερα για εκείνη την εποχή: «Δεν φοβόμουν καθόλου την τηλεόραση τότε. Έκανα παραστάσεις λίγο πιο περίεργες, σε πιο μικρά θέατρα και ταυτοχρόνως δεν φοβόμουν καθόλου την τηλεόραση. Δεν έκανα γενικώς τηλεόραση, είχα κάνει άλλο ένα σήριαλ της Μιρέλλας, κάτι ακόμα και αυτό ήταν η τρίτη μου σειρά. Το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Δεν φοβόμουν τίποτα. Επέλεγα απλώς πολύ προσεκτικά κάθε φορά. Το έχω πει ξανά πως αυτό το τραγούδι του Παπαδημητρίου που καθόρισε τη σειρά και σηματοδότησε κάτι, αυτό το “χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε”, τότε που ήμασταν 25-30 ετών, όλη αυτή η γενιά, καταλαβαίναμε την ομορφιά του στίχου, αλλά τη σημασία του την καταλάβαμε 22 χρόνια μετά. Και να σου πω κάτι άλλο; Δεν τη νοσταλγώ σαν εποχή. Την αγαπώ πολύ εκείνη την εποχή, αλλά δεν νοσταλγώ καμία προηγούμενη περίοδο της ζωής μου».

Πηγή: athensmagazine.gr

TAGS