Η κίνηση ματ του Open! Ανακοίνωσε τα πιο δυνατά ονόματα για...

Έσκασε την βόμβα!

Η κίνηση ματ του Open! Ανακοίνωσε τα πιο δυνατά ονόματα για...

«Το καλύτερο δίκτυο ανταποκριτών – αναλυτών από τις 24/10 στο Open Tv» ανακοινώνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημήτρης Μιχαλέλης.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του πρώην Epsilon – νυν Open TV παραθέτει μάλιστα τα ονόματα των νέων συνεργατών του σταθμού στην ανάρτησή του: Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το πρήξιμο στην κοιλιά και η αγωνία για... (Βίντεο)



Μιχάλης Ιγνατίου στην Ουάσινγκτον.
Θανάσης Αυγερινός στη Μόσχα.
Μαρία Ψαρά στις Βρυξελλες.
Μαρία Ζαχαράκη στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε ακόμη: ANT1: Διαλύουν το κανάλι! Επανάσταση έχουν κηρύξει οι...

Η ανάρτηση του Δ.Μιχαλέλη:

Δύο εκ των ανταποκριτών μάλιστα, ο Θανάσης Αυγερινός και ο Μιχάλης Ιγνατίου έγραψαν και εκείνοι με τη σειρά τους στα social media.

«Από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ραντεβού από τη Μόσχα στη συχνότητα του Open TV και ειδικότερα στην πρωϊνή σούπερ-ενημερωτική ζώνη 05-09:00 και στα δελτία ειδήσεων των 14:00 με Λίνα Δρούγκα και των 19:00 με Έλλη Στάη. Έρχονται κι άλλα περίεργα χρόνια, η γειτονιά μας βράζει, μακάρι να τα καταφέρουμε να είναι όσο γίνεται πιο ασφαλή και ειρηνικά για την πατρίδα μας…», έγραψε ο πρώτος από τους δύο.

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: Αυτός είναι ο κατά 10 χρόνια νεώτερος σύντροφός της! (βίντεο)

Ο κ.Ιγνατίου αναφέρει ότι θα έχει και τον ρόλο του αναλυτή: «Μετά από πρόταση του Δημήτρη Μιχαλέλη, θα συμπορευτώ μαζί με τους συναδέλφους του OPEN Channel στη νέα δημοσιογραφική προσπάθεια, με αναλύσεις από την Ουάσιγκτον και την έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη».

athensmagazine.gr

TAGS