Τηλεθέαση: Voice,GNTM,Σόι,Τατουάζ, Μενεγάκη,Σκορδά,Καγιά! Όλα τα χθεσινά νούμερα με εκπλήξεις...

Τι έδειξαν τα χθεσινά νούμερα;

Τηλεθέαση: Voice,GNTM,Σόι,Τατουάζ, Μενεγάκη,Σκορδά,Καγιά! Όλα τα χθεσινά νούμερα με εκπλήξεις...

Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις Χθεσινές τηλεθεάσεις όλα τα προγράμματα που επέλεξε ο κόσμος για την ψυχαγωγία του,στην τηλεόραση,από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Τα νούμερα αφορούν το δυναμικό κοινό!

Ξεκινάμε με τις πρωινές ενημερωτικές που αρχίζουν το ξημέρωμα. «Καλημέρα Ελλάδα»με τον Γιώργο Παπαδάκη 19,1% «Σήμερα» με το Δημήτρη Οικονόμου και με τη Μαρία Αναστασοπούλου 22,9%. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Ολγα λειτουργεί σπασμωδικά προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της μέσα στις φυλακές!

Στις πρωινές λαϊφστάιλ εκπομπές έχουμε το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά 18,1%, το Happy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή 14,7%, Στην φωλιά των κούκου 18,3%, Αλήθειες με την Ζήνα 12% και Μαζί σου 7,4% με Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για πρώτη φορά μιλά για τις απολύσεις στον ΣΚΑΙ! (Βίντεο)

Και περνάμε στις μεσημεριανές εκπομπές όπου εδώ έχουμε την Ελένη Μενεγάκη με το Ελένη 15,5%, το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια 13,1%, Το Τι λέει με την Ελένη Τσολάκη 7,9%

Δείτε ακόμη: Ντέμης Νικολαΐδης: Τέλος στις φήμες! Ο ρόλος του στο Open και η λευκή επιταγή του Σαββίδη!

Αργά το απόγευμα έχουμε το Still standing με την Μπεκατώρου 14,7%, το Deal με το Φερεντίνο 14%, το σίριαλ Γυναίκα χωρίς όνομα 17,1%, το Elif 14,4%, O τροχός της τύχης 13,9%, το σήριαλ Όσο έχω εσένα 8,9%.

Δείτε ακόμη: Πάνος Κοκκινόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά την κατά 34χρόνια νεότερη σύντροφό του!

Και πάμε στο prime time εδώ έχουμε Greece next top model 23,6%, The voice 20,1%, Το σόι σου 17,3%, Το τατουάζ 18,5%, Επιστροφή 11,5%, Έλα στη θέση μου 21%.

Και μετά το prime time έχουμε την Ελεονώρα Μελέτη με το Μετά τα μεσάνυχτα 13,1%