Elif - Σούπερ αποκλειστικό: Η Μελέκ χτυπάει την Αρζού!

Η εξαφάνιση σοκ και η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό: Η Μελέκ χτυπάει την Αρζού!

Είναι ίσως από τις λίγες φορές που η Αρζού δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ, αλλά η Μελέκ έχει φτάσει πια στα όριά της και ξεσπάει πάνω στην αδίστακτη γυναίκα, βρίζοντας και χτυπώντας την!

Ιδού λοιπόν όλη η επίθεση. Διαβάστε παρακάτω...


Κι ενώ η Αρζού βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και αναρρώνει, ο Νετζντέτ δεν σταματάει να οργανώνει τα επόμενα ύπουλα σχέδιά του που θα πλήξουν την οικογένεια Εμιρόγλου.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Η Καγιά νιώθει την ανάσα της Σπυροπούλου! Συναγερμός στο Star!

Στο μεταξύ, η Αλιγέ έχοντας μάθει πως η Ελίφ είναι εγγονή της, αποφασίζει να πάει να βρει τη Μελέκ και να μιλήσουν για πρώτη φορά ήρεμα μετά από πολλά χρόνια. «Συγχώρεσέ με για τον τρόπο που σου φέρθηκα... Δεν το άξιζες, αλλά εγώ δεν το έβλεπα τότε! Σε παρακαλώ μη μου στερήσεις την Ελίφ! Ξέρω ότι είναι δική σου κόρη και ξέρω και ποιος είναι ο πατέρας της», λέει η Αλιγέ και η Μελέκ αποφασίζει να συγχωρέσει την πρώην πεθερά της.

Στο νοσοκομείο, η Αρζού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο γιατρός σε συνεννόηση με τον Νετζντέτ αποφασίζουν η άλλοτε ισχυρή γυναίκα να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή ώστε να νιώσει καλύτερα. Εκείνη διαφωνεί, αλλά ο πατέρας της είναι κάθετος στην απόφασή του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, δύο άντρες εισβάλλουν στο κτήμα και προσπαθούν να κλέψουν την Ελίφ, η οποία τρέχει να κρυφτεί στο σπιτάκι του κήπου.

Ομως όταν ένα βαρύ έπιπλο πέφτει στην πόρτα, εκείνη εγκλωβίζεται μέσα, χωρίς να μπορεί να καλέσει σε βοήθεια. Ολοι στο κτήμα ανησυχούν με την εξαφάνισή της και αρχίζουν να την ψάχνουν παντού, μάταια όμως. Κάποια στιγμή η Αλιγέ θυμάται τα λόγια της Μελέκ που της είπε πως είχαν απαγάγει την Ελίφ και στο μυαλό της έρχεται ο Νετζντέτ.

Ετσι πάει στο σπίτι του και μπαίνει μέσα με τη βία: «Πού είναι η Ελίφ; Πού την έχεις;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος της απαντάει: «Τι έγινε; Ακόμα δεν βρήκες την εγγονή σου την έχασες κιόλας». Η Αλιγέ σαστίζει και εκείνος συνεχίζει: «Φυσικά και ξέρω ότι είναι εγγονή σου! Το ήξερα πριν το μάθεις εσύ! Ομως την ψάχνεις σε λάθος μέρος, δεν είναι εδώ! Πιστεύεις ότι αν την είχα κλέψει θα φοβόμουν να σου το πω;». Η Αλιγέ του απαντάει: «Δεν ξέρω τι σκοπό έχεις, αλλά δεν θα γλιτώσεις από εμένα», και φεύγει.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Μάχη γιγάντων στο prime time! Σκληρό ροκ με τρία προγράμματα και νικητή το...

Ολοι συνεχίζουν και είναι αναστατωμένοι στο κτήμα, ενώ η μικρή προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγει από το σπίτι που έχει εγκλωβιστεί. Η Μελέκ δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα και όταν τηλεφωνεί στην Αλιγέ, η τελευταία αποφεύγει να της πει την αλήθεια για να μην την αναστατώσει. Στο μεταξύ, η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα, μαθαίνει για την εξαφάνιση της Ελίφ και λέει ειρωνικά στην Αλιγέ: «Εμαθα εξαφανίστηκε η εγγονή σας! Φυσικά και την έκλεψα εγώ, που ήμουν στο νοσοκομείο». Η Αλιγέ της απαντάει: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου τώρα». «Εννοώ ότι με κατηγορείτε για όσα άσχημα σας συμβαίνουν και σίγουρα θα με κατηγορήσετε και γι’ αυτό», την ειρωνεύεται η Αρζού. Η Ελίφ στην προσπάθειά της να ξεφύγει πέφτει από μια καρέκλα. Την ίδια ώρα ο Σερντάρ στέλνει μήνυμα στην Αρζού: «Εχω ένα δώρο για σένα, για τα περαστικά! Σε περιμένω στο σημείο μας». Οταν εκείνη θα πάει εκεί θα δει στο αυτοκίνητό του την Ελίφ!


«ΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ;»

Η Αρζού διαφωνεί με την κίνηση του Σερντάρ να απάγει την Ελίφ και του ζητάει να γυρίσει πίσω το παιδί. Οταν όμως εκείνος της λέει πως η Ελίφ είναι η πραγματική Εμιρόγλου και πως όταν μαθευτεί η αλήθεια, η Τουγκτσέ δεν θα πάρει τίποτα από την περιουσία, την πείθει να συμφωνήσει στο σχέδιό του. Παράλληλα της δείχνει και έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο πατέρας της μόνο καλές προθέσεις δεν έχει απέναντί της.

Δείτε ακόμη: Σε δύσκολη θέση ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ωστόσο οι άντρες του Νετζντέτ που παρακολουθούν από μακριά, μετά από εντολή του, αρπάζουν κρυφά το μικρό παιδί. Η Αρζού και ο Σερντάρ την ψάχνουν μάταια στο δάσος. Στο κτήμα ο Σελίμ κατηγορεί ανοιχτά την Αρζού ότι εκείνη είναι πίσω από την εξαφάνιση της μικρής, αλλά εκείνη αρνείται τα πάντα: «Εχεις καταλάβει ότι ήμουν στο νοσοκομείο; Πώς με κατηγορείς για κάτι τέτοιο;». Το βράδυ η Μελέκ βλέπει έναν εφιάλτη με την Ελίφ και αποφασίζει να πάει στο κτήμα. Η Αρζού βρίσκει τον πατέρα της και του λέει πως έχει μάθει πια το σχέδιό του και για ποιο λόγο έχει απαγάγει την Ελίφ, αλλά εκείνος επιμένει να λέει ψέματα πως δεν έχει εκεί το μικρό παιδί. Οταν η Αρζού επιστρέψει στο κτήμα θα βρει τη Μελέκ σε έξαλλη κατάσταση να ζητάει να μάθει πού είναι η κόρη της.

«Τέρας, πού είναι η κόρη μου; Ξέρω ότι εσύ την έκλεψες», λέει στην Αρζού, την αρπάζει από το χέρι και τη χαστουκίζει, ενώ η αδίστακτη γυναίκα προσπαθεί να την απωθήσει λέγοντάς της: «Δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου! Δεν έχω ιδέα, παράτα με». Η Μελέκ όμως επιμένει: «Ξέρω ότι εσύ και ο πατέρας σου την κλέψατε για να με εκδικηθείτε! Τι σας φταίει το παιδί μου; Τι σας έκανε;». Τότε η Αρζού της φωνάζει: «Αρκετά πια, ποια είσαι; Πώς τολμάς να έρχεσαι σπίτι μου και να με προσβάλλεις;» και η Μελέκ της απαντάει: «Είμαι μητέρα! Είμαι μια μητέρα που ψάχνει το παιδί της».

Τότε η Αρζού τη σπρώχνει και της λέει: «Περνιέσαι για μητέρα; Αν ήσουν σωστή μητέρα δεν θα μας παρατούσες το παιδί σου εδώ! Θα το είχες μαζί σου! Αν λοιπόν πιστεύεις πως ο πατέρας μου έχει την κόρη σου, τράβα να τον βρεις! Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό» και φεύγει στο δωμάτιό της. Η Αλιγέ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Μελέκ, ενώ ο Σελίμ που έχει ακούσει τα πάντα πάει να βρει τον Νετζντέτ και έτσι καταφέρνει να σώσει τη μικρή Ελίφ.