Τηλεθεάσεις: Ανατροπές φέρνει το Open και η Καινούργιου! Σφαγή με Σκορδά, κόλαση στα υπόλοιπα προγράμματα!

Όλα τα νούμερα! Ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε;

Τηλεθεάσεις: Ανατροπές φέρνει το Open και η Καινούργιου! Σφαγή με Σκορδά, κόλαση στα υπόλοιπα προγράμματα!

Πρεμιέρα είχαμε χτες για το Ευτυχείτε και τη Κατερίνα Καινούργιου και στις τηλεθεάσεις ήρθαν τα πάνω κάτω!


Στα δυναμικά κοινά που μόλις έφτασαν στα χέρια μας, έχουμε τα εξής! Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί
Το καλημέρα Ελλάδα με το Παπαδάκη 17,4- το Σήμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου 21,6.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Το... bullying των Λεμούριων στην Τόνια, το ξεφτίλισμα από την παραγωγή και η ομάδα που κέρδισε! (Βίντεο)

Πρωινά lifestyle
Εδώ έχουμε τον κακό χαμό. Έχει γίνει αληθινή αιματοχυσία! Ξεκινάμε με τη Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε που πήγε άπατη! 5,5 στο δυναμικό κοινό! Προσέχτε όμως... αυτό το 5 που πήρε η Καινούργιου το χάνει η Σκορδά που βλέπει τα νούμερα της στο 14,3%!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day 16,2 και τη διαφορά τη κάνει το Στη Φωλιά των Κου - Κου με Καραβάτου Κατσούλη που κατακτά καθαρά τη πρώτη θέση με 16,2 στα Πρωινά και τσακίζει όλο τον ανταγωνισμό και βεβαίως τη Σκορδά με το Πρωινό της! Το Μαζί σου με τη Στεφανίδου 9,4 και το Αλήθειες με τη Ζήνα 10,8%.


Μεσημεριανή ζώνη
Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μόλις 12,8%! Το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα.. 13,2%! Τι λέει... που δεν λέει με μονοψήφια στο 8,6% Η πρεμιέρα του Μουτσινά με την εκπομπή Για την παρέα έκανε 9% αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι είναι πάνω από το Τι λέει και έχει διπλάσια νούμερα από τη Καινούργιου!

Δείτε ακόμη: Elif: Ο Κενάν λέει στην οικογένειά του πως λυπάται για ό,τι έγινε στον γάμο του Σελίμ!

Απογευματινή ζώνη
Shopping Star με τη Star του... Star- 21,1% και η Καγιά πανηγυρίζει! Η Σπυροπούλου με το My Style Rocks που δεν ροκάρει και τόσο 13,3% ! Το Deal με το Φερεντίνο χλιαρά στο 14% Η γυναίκα χωρίς όνομα τους τσακίζει με 18,2 και η Μπεκατώρου παλεύει να σταθεί με το Still Standing στo 12,3%


Δελτία ειδήσεων
Η δεύτερη μέρα της Στάη στο Open πήγε άπατη με 4,8!


Prime time
Ο Alpha πανηγυρίζει αφού σε αυτή τη ζώνη κάνει κουμάντο! Το Έλα στη θέση μου έκανε 22,3 και ακριβώς τα ίδια νούμερα και η Μουρμούρα! Το Τατουάζ 23,9 σταθερά πολύ καλά νούμερα!

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Η πιθανή εγκυμοσύνη της Σύλβιας προκαλεί αναστάτωση στην έπαυλη!


Από τα λημέρια του Star το Master Chef Junior 5,2%... κερνάει πίκρα! Το Nomads στα χειρότερα του 9,4! Το Voice σάρωσε χτες με 23,6 και ο Πρίγκιπας της Φωτιάς στο Open... 4,6%!


Όσο για τα μεταμεσονύχτια; Τα λόγια είναι περιττά καθώς το μεγάλο ατού του Open που διαφημίστηκε αρκετά, το Project Runway έκανε 6,9% και η Αυτοψία με τον Σρόιτερ 11,8%!