Τηλεθέαση 29/10: Χαμός με Καινούριου, Σκορδά! Το GNTM εξολόθρευσε τους πάντες....

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης;

Τηλεθέαση 29/10: Χαμός με Καινούριου, Σκορδά! Το GNTM εξολόθρευσε τους πάντες....

Ανατροπές σημαντικές φέρνουνε δύο πράγματα στις τηλεθέασης το πρώτο είναι το καινούργιο κανάλι με το νέο πρόγραμμα του το Open όπου ανακατεύει την τράπουλα και το κλείσιμο του Mega.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι έγινε χθες Δευτέρα 29/10, στα νούμερα τηλεθέασης που αφορούν στο δυναμικό κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί!
Το "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη έφτασε το 22,5% το "Σήμερα" του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου καταποντίστηκε και κάνει τα χειρότερα νούμερα της φετινής σεζόν με 13,8%. Το επηρέασε προφανώς το "Ώρα Ελλάδος" του Χασαπόπουλου, που κάνει βεβαίως εξαιρετικά χαμηλά νούμερα, αλλά φαίνεται ότι παίρνει το κοινό του Σκάι. Το "Ώρα Ελλάδος 7", έκανε 6,1%.

Πρωινά lifestyle

Στα πρωινά lifestyle προγράμματα βλέπουμε να διπλασιάζει τα ποσοστά της και να ανεβαίνει στο δυναμικό κοινό η Κατερίνα Καινούργιου με το "Ευτυχείτε" εχθές έκανε 9,2%. Το "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά 18,1% το "Happy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή 19,9%, "Στην φωλιά των κούκου" 14,3% το "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου 11,7%!

Μεσημεριανό lifestyle και ενημέρωση!

Και πάμε στα μεσημεριανά lifestyle που εδώ έχουμε και ενημέρωση λίγο, η "Ελένη" κάνει ένα εξωπραγματικό νούμερο στο δυναμικό κοινό με 21,5%, προφανώς βοήθησαν και τα γενέθλια της το "Αλήθειες με την Ζήνα" κάνει 10,9% την ίδια ώρα ήδη στο Σκάι 14,8%.

Αργά το μεσημέρι

Αργά το μεσημέρι έχουμε το "Ρουκ Ζουκ" με 19,3% το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη χαμηλά στο 9,2%, το "Shopping star" με Βίκυ Καγιά 22,2%, το "My style rocks" 15,5% και το "Για την παρέα" με τον Μουτσινά εξαιρετικά νούμερα για το open 10,1%! Η Μπεκατώρου με το "Still standing" 15,4%, το "Deal"του Φερεντίνου εξακολουθεί χαμηλά με 14%, "O τροχός της τύχης" 13%, το σήριαλ "'Οσο έχω εσένα" 10,3%, το "Γυναίκα χωρίς όνομα" 18,4%!

Prime time
Εχθές στο prime time είχαμε πραγματικά φοβερές αλλαγές και ανατροπές. Το σούπερ πρόγραμμα του Σκάι το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" είναι ο μεγάλος χαμένος που κυριολεκτικά καταποντίζεται με ένα 14%.
Το "Greece next top model" μεγάλος νικητής με 25,4%, "Το σόι σου" επανάληψη βέβαια 16,6% το "Τατουάζ" 19,5%, η "Επιστροφή" 16,4%, "Το πέτα την φριτέζα" 17,8%, "Ο πρίγκιπας της φωτιάς" στο Οpen 3%, "Η ελεύθερη σχέση" 3,6%, το "Ου φονεύσεις" του Κοκκινοπουλου το πολυδιαφημισμένο άπατο 4,5%.