Έδωσε ρέστα ο Κοκκινόπουλος! Έκανε την υπόθεση Γιακουμάκη επεισόδιο στο Ου Φονέυσεις! (Φωτό - Βίντεο)

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο που καθήλωσε το Πανελλήνιο!

Έδωσε ρέστα ο Κοκκινόπουλος! Έκανε την υπόθεση Γιακουμάκη επεισόδιο στο Ου Φονέυσεις! (Φωτό - Βίντεο)

Πάνος Κοκκινόπουλος: Ένα όνομα, μια ιστορία! Ο κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την 10η εντολή στον Alpha να παίρνει... ιδέες από εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και να σκηνοθετεί τα επεισόδιά του!

Φέτος ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στις οθόνες μας με το "Ου Φονεύσεις" και την τηλεόραση του Open και χτες μας καθήλωσε με ένα επεισόδιο που ταυτίστηκε με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που καθήλωσε το Πανελλήνιο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία!


Για ευνόητους δικαστικούς λόγους ο σκηνοθέτης είχε κάποιες μικρές διαφορές, όπως για παράδειγμα ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει σε κοπέλα, ενώ η συγκεκριμένη δέχεται μπούλινγκ για τις... σεξουαλικές της προτιμήσεις, σε αντίθεση με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος απλά δεχόταν μπουλινγκ γιατί ήταν πιο απόμακρος από τους συμφοιτητές του!

Κατά τα άλλα, όλα ίδια σε ανατριχιαστικό σημείο! Μια κοπέλα που έχει φύγει από το χωριό της για να σπουδάσει μακριά από τους γονείς της και μένει σε εστία με μια συμφοιτήτριά της, η οποία είναι και η μόνη του την κάνει παρέα! Ωστόσο η Άννα (πρωταγωνίστρια) ερωτεύεται την Χρύσα, σε σημείο που οι κοπέλες έρχονται πιο... κοντά από ποτέ!

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Χριστίνα ξεκινά να γράφει το καινούριο της βιβλίο, σκιαγραφώντας τον Γενάρη!

Η συνεύρεση τους δεν μένει κρυφή και η κοπέλα αρχίζει να δέχεται ένα ανελέητο μπουλινγκ μέσα στην σχολή της! Σε σημείο να αφήσει ένα μήνυμα στην Χρύσα και να βάλει τέλος στην ζωή της σ' ένα δασάκι κοντά στην σχολή! Η υπόθεση έχει ανατριχιαστικές συμπτώσεις με την αντίστοιχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, αλλά δεν παύει να έχει και σημαντικές διαφορές!

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Η Ελενα θυμώνει που της απέκρυψαν ότι ο Φώτης είναι αδελφός του Μάνου!

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω:

athensmagazine.gr