Μένιος Φουρθιώτης: Έσκασε τώρα! Σε αυτό το κανάλι πάει!

Η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη που λύνει το μυστήριο!

Μένιος Φουρθιώτης: Έσκασε τώρα! Σε αυτό το κανάλι πάει!

Με ένα νέο διαδικτυακό χτύπημα του ο Μένιος Φουρθιώτης λύνει το μυστήριο σχετικά με ποιο κανάλι θα φιλοξενήσει την εκπομπή του μετά την απομάκρυνση του από το Open Tv.

Ο παρουσιαστής ανήρτησε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και πέταξε και τα... καρφιά του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μυστήριο με την Αγγελική Νικολούλη! Την... τελειώνουν από τον Alpha;

Συγκεκριμένα ο Μένιος Φουρθιώτης έγραψε: "Όταν οι «επαγγελματίες» αγνοούν την αγάπη που χαρίζουν οι τηλεθεατές σε εκπομπές που αγαπάνε και εκείνοι πράττουν ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ο κόσμος τους χαρίζει τον ημερήσιο ΜΟ 4%-5% ποσοστό που αποδεικνύει για παράδειγμα ακόμα και 4.500.000€ το μήνα να πληρώνεις δεν κερδίζεις την αγάπη του κοινού καθώς με τα χρήματα δεν εξαγοράζονται όλα!

Δείτε ακόμη: "Η Βικτώρια Καρύδα είναι ένα πάρα πολύ ευγενικό και μετρημένο κορίτσι... Ήρθαμε λίγο πιο κοντά..." (βίντεο)

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: "Καλοί οι έρωτες, αλλά να δουλέψουμε και λίγο;"

Εξάλλου η ιστορία έδειξε ότι το πρώην #epsilon_tv πριν πουληθεί ο κόσμος το αγάπησε και του χάρισε 8% ημερήσιο ΜΟ χωρίς να σκορπάει εκατομμύρια , διότι οι τηλεθεατές αγάπησαν την οικογένεια αυτή και σήμερα απλά με το νέο όνομα και με τα τόσα χρήματα που πετάει ο επιχειρηματίας (προφανώς δεν γνωρίζει το κόστος και ας με συγχωρέσει για την πικρή αλλά είναι και η μόνη αλήθεια αλλά έχει άγνοια κινδύνου - καθώς διετέλεσα Γενικός δ/ντης και εμπορικός δ/ντης και ο σταθμός πουλήθηκε κερδοφόρος εν αντίθεση 1/5 χρόνο μετά είναι ζημιογόνος) και τελικά το κοινό δεν θέλει να πατήσει το κουμπί OPEN αλλά πατάει CLOSE !!! Και επειδή ρωτάτε η επιστροφή μου που θα είναι , θα είναι σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας .... λίγο υπομονή και θα τα πούμε όλα."

Δείτε την ανάρτηση: