Μετά τα Μεσάνυχτα: Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη;

Τι θα δούμε απόψε;

Μετά τα Μεσάνυχτα: Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη;

Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη;

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό του "Μετά τα Μεσάνυχτα"; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: The Voice: Ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός! Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης; (βίντεο)

Απόψε λοιπόν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί την Κατερίνα Στικούδη η οποία θα είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Η τραγουδίστρια, που κάθε της εμφάνιση γίνεται talk of the town συγκινείται όταν ακούει τη μητέρα της να ραπάρει μαζί της στο νέο της τραγούδι, δακρύζει όταν μιλάει για εκείνη αλλά και για τους μεγαλύτερους σταθμούς της ζωής της.

Δείτε ακόμη: GNTM: Τις "σκίζει" με το γάντι η Ιωαννίδου! Απασφάλισε η Ερμίδου! - "Θέλω να φύγουν όλες εκτός από..." (βίντεο)

Για πρώτη φορά, αναφέρεται στον άντρα της, περιγράφει πώς τον γνώρισε και εξηγεί την απόφασή τους να παντρευτούν, μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Εβελίνα νομίζει ότι λύθηκε η παρεξήγηση αλλά η Έλντα "καρφώνει"! - " Λειτουργεί λίγο περισσότερα πονηρά από ότι θα έπρεπε!" (βίντεο)

Λίγο αργότερα όμως το κλίμα αλλάζει. Η Ελεονώρα Μελέτη συνομιλεί με τον πατέρα και τον θείο της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που έχασε τη ζωή της στη Ρόδο. Ποια είναι τα τελευταία στοιχεία γύρω από τη στυγερή δολοφονία της Ελένης;