Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά: Το αφιέρωμα που θα... εκτινάξει την τηλεθέαση!

Ποιοι θα είναι καλεσμένοι;

Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά: Το αφιέρωμα που θα... εκτινάξει την τηλεθέαση!

Στην υγειά μας ρε παιδιά (15/12): Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τιμούν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: Τα κορίτσια ξενυχτάνε! Το ταξίδι - αστραπή στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο!

Μαζί της οι συνθέτες Χρήστος Νικολόπουλος και Τάκης Μουσαφίρης που έχουν χαρίσει στην μοναδική ερμηνεύτρια μεγάλες επιτυχίες. Ο κορυφαίος Θανάσης Βασιλόπουλος τη συνοδεύει με το κλαρίνο σε υπέροχες ερμηνείες.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει και μουσικές συμπράξεις καλλιτεχνών όπως αυτή με τον Χρήστο Δάντη και τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο στο τραγούδι «Δε Μιλάμε», με την Πάολα στο αγαπημένο «Ράγισα», αλλά και τη μοναδική ερμηνεία, της Πίτσας Παπαδοπούλου με την Φωτεινή Δάρρα στο «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» του Μάνου Χατζιδάκι.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Στον καναπέ με τις πυτζάμες της! Η πιο... χουχουλιάρικη εμφάνιση της!

Τη μουσική παρέα συμπληρώνουν οι ερμηνευτές Λένα Αλκαίου, Στέλιος Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου.

Μαζί τους και οι φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου και δημοσιογράφοι, Νικόλας Βαφειάδης, Σπύρος Χαριτάτοςκαι Κώστας Χαρδαβέλας και ο εικαστικός Κωστής Γεωργίου.

Δείτε ακόμη: Baby Boom! Έγινε πατέρας ο Τριαντάφυλος Παντελίδης! Η πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Τη συντροφιά ολοκληρώνουν: οι ηθοποιοί Παύλος Κοντογιαννίδης, Δήμητρα Παπαδήμα, Ευγενία Παναγοπούλου, Άννα Φόνσου, Βασιλική Διαλυνά, Μαρία- Νεφέλη Δούκα, η στιχουργός Σόφη Παππά, η δημοσιογράφος Νία Αβδελή, ο επιχειρηματίας και συνθέτης Σταύρος Γαλανάκης και η Ιωάννα Λέκκα.