YFSF: Κίνηση-ματ! Η μεγάλη αλλαγή που θα μειώσει τα έσοδα αλλά θα εκτινάξει την τηλεθέαση! (βίντεο)

Κίνηση-ματ από τον Ant1!

YFSF: Κίνηση-ματ! Η μεγάλη αλλαγή που θα μειώσει τα έσοδα αλλά θα εκτινάξει την τηλεθέαση! (βίντεο)

Είναι ένα από τα δυνατά "χαρτιά" του καναλιού και ο Ant1 έχει βασίσει πολλά σε αυτό το Project γι'αυτό και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του!

Από την κριτική επιτροπή μέχρι τους παίκτες, οι ιθύνοντες θέλουν όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να να "χτυπήσουν" κόκκινα στην μάχη της τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπαίνει στην πολιτική! Δεν πάει ο νους σας με πιο κόμμα θα είναι υποψήφιος! (βίντεο)

Το Your Face Sounds Familiar είναι ένα από τα προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου που θεωρείται δυνατό γι'αυτό το λόγο και στο επόμενο κύκλο του παιχνιδιού ο Ant1 αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή!

Ποια θα είναι όμως η κίνηση-ματ που ναι μεν θα φέρει λιγότερα έσοδα στο ταμείο του καναλιού αλλά έχει σκοπό να εκτινάξει την τηλεθέαση;

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημήτρης Μηλιώνης: Έτσι περνούν την Κυριακή τους! Δείτε που είναι!

Όπως ανάφερε η κ. Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά live" και στον Μένιο Φουρθιώτη, η εκπομπή θα είναι μαγνητοσκοπημένη!

Αυτό σημαίνει ότι οι τηλεθεατές δεν θα μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη μέσω τηλεφώνου, άρα και λιγότερα έσοδα για τον Ant1.

Όμως! Αυτό θα το κάνει το κανάλι γιατί θέλει να "κλείσει" πολύ δυνατές συμμετοχές ως παίκτες του παιχνιδιού.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η Ρόζα Κεντάλα είναι "καυτή" και μας το αποδεικνύει!

O Ant1 θέλει να "κλείσει" κορυφαία ονόματα της εγχώριας showbiz τα οποία όμως είναι αδύνατο να αφήσουν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (θεατρικές παραστάσεις,πίστες κλπ) ώστε να πάρουν μέρος στο παιχνίδι και η ψηφοφορία θα γίνεται από τους θεατές που θα είναι εκείνη την ώρα στο στούντιο!

Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν το παιχνίδι να είναι μαγνητοσκοπημένο!

Δείτε το βίντεο: