Survivor 3: Πότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι επιβίωσης του SKAI!

Αυτή είναι η ημερομηνία!

Survivor 3: Πότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι επιβίωσης του SKAI!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασιών για το ριάλιτι επιβίωσης!

Διανύουμε την περίοδο όπου κηρύσσεται παραδοσιακά η έναρξη των προετοιμασιών για το Survivor που άλλαξε ριζικά τη φιλοσοφία της ελληνικής τηλεόρασης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Η ποιο τρυφερή φωτογραφία! Ο γιος του κληρονόμησε το ταλέντο του στο...

Στον τρίτο κύκλο του, το πρόγραμμα που καταφέρνει, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις του ανταγωνισμού, να κατακτά την κορυφή επιστρέφει!

Πότε όμως κάνει πρεμιέρα; Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο τρίτος κύκλος του Survivor κάνει πρεμιέρα την 1 Φεβρουαρίου!

Δείτε ακόμη: Το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη στο GNTM! - «Μου θυμίζει κάτι καλλιστεία που...»! (Βίντεο)

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί πως θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα "πέσουν" στους στίβους μάχης, ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί!

Δείτε ακόμη: GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Μαριάννας Παινέση μετά τον τελικό!

Ποια θα είναι οι παρουσιαστές!

Αν και ακούστηκε έντονα ότι ο Γιώργος Λιανός δεν θα είναι συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη, ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για απλές φήμες, καθώς ο Λιανός θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά της παραγωγής και δεν υπάρχει λόγος να μη δώσει φέτος το «παρών». Στο επιχείρημα ότι οι παρουσιαστές θα είναι ήδη δύο λόγω της ελληνοτουρκικής σύνθεσης, η απάντηση όσων γνωρίζουν καλά τους κανόνες του παιχνιδιού είναι η εξής: ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα εμφανίζονται μαζί μία φορά την εβδομάδα στο επεισόδιο της αποχώρησης, καθώς τις υπόλοιπες μέρες θα γίνονται τα αγωνίσματα. Υπάρχει λοιπόν χώρος για τον Γιώργο Λιανό και αυτό είναι κάτι που τα μέλη της παραγωγής το έχουν λάβει υπόψη τους από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει πάντα ο Ατζούν.

TAGS