Λόγω Τιμής: Αυτός είναι ο λόγος που θα ενωθούν ξανά οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά...

Ο σκηνοθέτης, Λάμπης Ζαρουτιάδης αποκαλύπτει...

Λόγω Τιμής: Αυτός είναι ο λόγος που θα ενωθούν ξανά οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά...

Δεν είναι πια φήμη, είναι είδηση. Το "Λόγω Τιμής" επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας, στη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λάμπης Ζαρουτιάδης μιλάει για όλα.

Ο σκηνοθέτης της κορυφαίας σειράς που καθήλωνε τους τηλεθεατές, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αποκάλυψε γιατί οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς θα συναντηθούν ξανά 20 χρόνια μετά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Open: Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι λόγω των τεχνικών προβλημάτων! Το... βαν που σώζει την κατάσταση!

Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάμπης Ζαρουτιάδης στην εφημερίδα και στον δημοσιογράφο Διονύση Θανάσουλα.

Δείτε ακόμη: "Η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό"

Επειδή όλοι ρωτούν, πότε επιτέλους θα δούμε το "Λόγω Τιμής" να γίνεται πραγματικότητα;

Είμαστε ήδη στην περίοδο των προετοιμασιών, αρχίζουμε γυρίσματα τον Μάρτιο και η σειρά θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2019.

Γιατί σήμερα μια συνέχεια του "Λόγω Τιμής" και όχι κάτι άλλο;

Το "Λόγω Τιμής" διαπραγματεύεται αληθινές ιστορίες ζωής, με όλα τους τα συστατικά που στο βάθος τους αφορούν τα ουσιώδη και στοιχειώδη, τα διαχρονικά και αιώνια ζητήματα. Είναι οι ζωές μας, οι φίλοι μας, τα λάθη και τα πάθη μας, η αγάπη και η ζήλια, ο ανταγωνισμός και η συμπαράσταση. Επίσης ήταν η πιο αγαπημένη μου δουλειά, με αγαπημένους ανθρώπους που δεν τελείωσε ποτέ επί της ουσίας. Συνεπώς το "Λόγω Τιμής" και η δύναμη του είναι για μένα η αφορμή να ξεκινήσω να δουλεύω μέσα σε νέες συνθήκες, μ' έναν τρόπο καινούργιο, πρωτοποριακό για την ελληνική πραγματικότητα. Αιτία όμως -επιμένω- είναι η ελπίδα να υπάρχουν αλλιώς οι δημιουργοί και το έργο τους σε νέα σύγχρονη εποχή. Οπότε, ως προς το συγκεκριμένο, μιλάμε για τον πρώτο κύκλο μιας σειράς, με 10-12 επεισόδια, ενός πνευματικού έργου που θα ανήκει στους δημιουργούς του και θα φιλοξενηθεί άπαξ σε ένα κανάλι. Που σημαίνει ότι το έργο αυτό συνεχίζει τη διαδρομή του, σύμφωνα με τις επιταγές των σημερινών καιρών παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Πήρε στον τάφο της το μυστικό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Τι καινούργιο θα δούμε; Νέα πρόσωπα, νέες καταστάσεις;

Τα παιδιά του 1996 ωρίμασαν, κάποιοι από αυτούς έγιναν γονείς, άλλοι πορεύτηκαν αναμενόμενα και άλλοι μη, - κι έτσι θα δούμε και μια κανούργια παρέα νέων που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σειρά. Η αξία όμως που υπάρχει πάντα μπροστά μου και ορίζει τα πράγματα είναι η φιλία και γι'αυτό θέλω και ο νέος κύκλος να είναι ένας ύμνος στις αληθινές σχέσεις των ανθρώπων και την αθωότητα. Εκείνη που όλοι αναζητούν ειδικά στις ημέρες της κρίσης που πέρασε και περνά η χώρα μας.

Πείτε μας κάτι...

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα σημαντικό γεγονός τους ενώνει ξανά -και δεν είναι ούτε ένας θάνατος ούτε ένας γάμος!

Πως καταλήξατε στο κανάλι όπου θα δούμε το "Λόγω Τιμής";

Πρώτον, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για το άδοξο τέλος του Mega, του καναλιού όπου πρωτοπαρουσιάστηκε το "Λόγω Τιμής" και φιλοξένησε τις περισσότερες δημιουργίες μου. Η στέγη για το σημερινό "Λόγω Τιμής" είναι ο ΣΚΑΙ, κανάλι με αντίστοιχη του Mega συμπεριφορά και σε επαγγελματικό και σε ανθρώπινο επίπεδο.